Здоров'я

Випадає волосся: що робити?

— 23 вересня 2015 —

Уже багато століть назад проблема облисіння стояла настільки гостро, що люди зайнялися пошуком засобів проти облисіння. Алопеція (цим терміном називають облисіння) - це патологічне випадання волосся та серйозна психологічна проблема для людини. Адже волосся завжди вважалося символом життєвої сили та енергії. У багатьох народів існував навіть звичай збривати волосся на голові в знак скорботи, а католицькі ченці в знак зречення від мирських спокус вистригали на голові кружок - тонзуру.


Кращі засоби для лікування мігрені

— 16 вересня 2015 —

Відомо, що профілактична дієта є дуже ефективним засобом для зниження ризику повторення нападів мігрені. Якщо ви різноманітите свій раціон різними корисними продуктами, незабаром відчуєте себе краще.


Домашній сироп для лікування кашлю

— 16 вересня 2015 —

Існують різні типи кашлю. Так званий «кашель із мокротинням» (це медичний термін) супроводжується певними симптомами, проти яких дуже ефективними є народні засоби. У цій статті ви зможете дізнатися більше про домашній сироп, що допоможе вивести мокротиння з легенів, а також про інші домашні лікарські засоби.


Який грип очікувати в цьому сезоні

— 16 вересня 2015 —

Фахівці Мінздраву прогнозують збільшення кількості хворих грипом і призивають проводити вчасно вакцинацію. Про це повідомляє прес-служба Мінздраву.


Мінздрав проведе додаткову імунізацію від поліомієліту дітей до 6 років

— 16 вересня 2015 —

У відповідь на спалах поліомієліту в країні Міністерство охорони здоров'я України за допомогою ВООЗ і ЮНІСЕФ проведе кампанію додаткової вакцинації дітей у віці до шести років незалежно від того, чи були вони щеплені раніше чи ні.


Загроза епідемії поліомієліту в Україні зростає

— 16 вересня 2015 —

На думку експертів ВООЗ, поліомієліт може поширитися Україною. Спалах на Західній Україні фактично є першим з 2010 року на всій території Європи.


Карієс прокинувся. Як бути?

— 16 вересня 2015 —

Рекордна спека нарешті слабшає, і тепер багато хто вже може приділити більше уваги своєму здоров'ю, і зокрема - здоров'ю своїх зубів. Адже рекорди в липні та напочатку серпня були побиті не тільки температурні, але також і економічні - за обсягами продажів прохолодних напоїв, особливо солодких газувань. Скільки б не говорили медики про руйнівний вплив солодких газувань на здоров'я зубів, літо привносить свої корективи - відмовитися від спокуси у вигляді яскравих пляшок з кольоровими напоями і яскравих смаків можуть далеко не всі. Результатом же стають пожовтілі зуби, карієс, а також інші захворювання.


Про що говорять жирові відкладення на різних частинах тіла

— 10 вересня 2015 —

Як відомо, фігура кожної жінки унікальна та має свої особливості. Одні дами мають апетитні форми, інші - настільки стрункі, що у них не можна помітити ні грама жиру. 


Канупер - пижмо бальзамічне

— 10 вересня 2015 —

Канупер (або кануфер, назв цієї рослини дуже багато) по-науковому називається «пижмо бальзамічне». Зростає на Кавказі, у Середній Азії. В Україні зустрічається тільки в Криму та південних областях, але дуже рідко. Вирощувати його в наших широтах проблематично. 


Лохина захищає зуби та десна від пародонтозу

— 10 вересня 2015 —

Учені виявили, що екстракт лохини здатний запобігати формуванню нальоту й зубного каменю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс