Здоров'я

8 ліків, які потрібно завжди носити із собою

— 1 квітня 2015 —

8 ліків, які потрібно завжди носити із собою


Як довідатися про стан свого серця та судин

— 1 квітня 2015 —

«Болить серце» - така скарга майже не найпоширеніша сьогодні серед українців. Можливо її причина - у проблемах. І ці проблеми озиваються болями в серці, за грудиною, задишкою, запамороченням і тому подібним. Хворі часто звертаються до лікаря не за тим, щоб їм призначили лікування, а просто, щоб їх заспокоїли, що у них нічого серйозного із серцем не відбувається. Як вибрати оптимальний варіант для визначення стану серцево-судинної системи? Про це погодилася нам розповісти кардіолог вищої категорії Галина Миколаївна Фесюк.


Прийшла весна - геть рукавички

— 25 березня 2015 —

Після зимових випробувань, прощаючись із рукавичками, беремо «шефство» над ручками. У домашніх умовах можна запросто зробити шкіру рук м'якою, а нігті гарними, за допомогою декількох рецептів з натуральних продуктів.


Як позбутися м'язових болів після тренувань

— 25 березня 2015 —

При міалгії в процедури особистої гігієни добре включати знеболюючі та заспокійливі ванни і компреси. Добре допомагає відвідування лазні або сауни.


Народне лікування шлунка

— 25 березня 2015 —

Не важливо, що стало причиною хвороб шлунка. Винні можуть бути й спадковість, і шкідливі звички, і неправильне харчування, і стреси: у будь-якому разі, гарного мало і захворювання шлунка віднімають у нас радість життя. Але на те й існують народні засоби, щоб допомогти відразу ж позбутися недуги.


Вегетаріанство захищає від раку

— 25 березня 2015 —

Учені вивчили близько 380 випадків раку товстої кишки. Також фахівці звернули увагу на раціон харчування випробуваних. Виявилося, що у вегетаріанців ризик розвитку колоректального рака був на 22 відсотка нижче, ніж у тих, хто не дотримувався цієї дієти. Відомо, що червоне м'ясо пов'язане з підвищеним ризиком раку.


Яких корисних речовин нам не вистачає під час посту

— 25 березня 2015 —

Навесні недолік вітамінів переслідує навіть тих, хто не обмежує себе в харчуванні. Ну а якщо ви дотримуєтеся посту, стежити за кількістю корисних речовин у меню потрібно особливо уважно.


Галітоз: чи варто звертати на це увагу?

— 25 березня 2015 —

Медичний термін «галітоз» позначає неприємний запах з рота. Хто знав про це ще п'ять хвилин тому? Отож-то. Загалом, я не самотній у неуцтві своєму. Але ж із цим досить розповсюдженим явищем багато хто з нас зіштовхується щодня. Часто неприємний запах з рота стає серйозною психологічною проблемою і є перешкодою в спілкуванні між людьми. Чому ж виникає галітоз, як з ним боротися і як проводити профілактику цього неприємного явища? На ці та інші питання по темі ми запросили відповісти фахівця - кандидата медичних наук Олену Едуардівну Бережну.   


Омолоджуюча маска для обличчя

— 18 березня 2015 —

Цю шикарну маску потрібно робити два рази на рік - навесні та восени курсом по 2 тижні.


Їжа для гарного настрою

— 18 березня 2015 —

Часом, щоб позбутися смутку, достатньо лише змінити свій раціон. Змінюємо самопочуття та відношення до життя... змінивши продукти на столі!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс