Здоров'я

П'ятірка щоденних продуктів для дітей

— 22 жовтня 2014 —

Для зростаючого дитячого організму дуже важливе правильне харчування, тому мамі необхідно підібрати продукти, які потрібно включати в щоденний раціон дитини.


Переведення годинників на «зимовий» час: як допомогти організму адаптуватися

— 22 жовтня 2014 —

26 жовтня, у ніч із суботи на неділю, Україна перейде на зимовий час. Такий перехід  для організму людини не проходить без наслідків. Як уберегти свій організм від несприятливих наслідків переходу на зимовий час розповідає сімейний лікар Олег Ломін.


Рис на ніч - міцний сон

— 15 жовтня 2014 —

Японські вчені провели дослідження при участі 1164 чоловіків і 684 жінок, щоб вивчити ефект рису, впливаючий на людей.


Гантелі, штанга та силові тренажери поліпшують пам'ять

— 15 жовтня 2014 —

Учені зі США стверджують, що виявили засіб для тренування і поліпшення пам'яті, що набагато більш ефективний, ніж традиційні мнемонічні вправи.


Що лікує чистотіл

— 15 жовтня 2014 —

Матінка-природа дуже щедра, вона обдаровує усіх нас безліччю чудес. Тільки ось люди дуже часто просто відмовляються помічати ці чудеса, навіть якщо вони ростуть у них прямо під ногами.


Кава знижує ризик виникнення діабету

— 15 жовтня 2014 —

Щоденне вживання кави знижує ризик виникнення діабету другого типу. 


Любителям бігу. Поради початківцям

— 15 жовтня 2014 —

Будь-який вид оздоровлення корисний, якщо ним займатися в міру та без фанатизму. Навантаження мають бути розумними і відповідати рівню підготовки та фізіологічному стану фізкультурника.


Остеопороз. Як з ним боротися

— 15 жовтня 2014 —

Часто з екранів телевізорів нас лякають остеопорозом, пропонуючи різні препарати для його профілактики. Усі знають лише те, що пов'язаний він з порушенням кальцієвого обміну в організмі, і те, що кістки стають крихкими. Страх і жах, одним словом. А щоб всерйоз розібратися з остеопорозом, ми звернулися до фахівця -  доктора  медичних наук, професора  Андрія Валерієвича Калашникова.


Кращий сніданок для осіннього ранку

— 8 жовтня 2014 —

З наближенням холодного сезону багато хто може відчути, що організм частіше починає “вимагати” їжі. Щоб зберегти талію в ті місяці, коли рівень фізичної активності природно знижується, а апетит зростає, - фахівці радять ретельніше вибирати продукти для свого раціону.


Буряк від гіпертонії

— 8 жовтня 2014 —

Українські медики радять застосовувати буряк замість вітамінів з аптеки. Даний овоч містить багато корисних органічних кислот і вітамінів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс