Здоров'я

Віник - потужна зброя у боротьбі з хворобами

— 14 серпня 2014 —

Перш ніж іти в лазню, ретельно підберіть собі віник, щоб лазневе проведення часу було не тільки приємним, але й корисним.


Укус кліща може мати несподівані наслідки

— 14 серпня 2014 —

За словами американських фахівців, через укуси кліщів виду Amblyomma americanum зростають показники алергії на м'ясні продукти. 


Не крутіть хребет!

— 14 серпня 2014 —

Людина відчуває втому в спині, плечовому поясі та потилиці, коли доводиться довго стояти.


Як знизити рівень «шкідливого» холестерину в крові

— 14 серпня 2014 —

Холестерин являє собою жироподібну речовину, що входить до складу клітинних оболонок. Так само він бере участь у виробленні статевих гормонів. З цього витікає, що і зниження холестерину нижче норми є теж шкідливим, адже недолік холестерину теж приводить до розвитку захворювань.


Тренування влітку. Корисні поради

— 6 серпня 2014 —

Пропагандисти здорового способу життя впевнені - тренуватися потрібно в будь-який час року, при будь-якій погоді - і взимку, і влітку, і в дощ, і в сніг, і в холод, і в спеку. Таким чином, запевняють ентузіасти здоров'я, загартовується не тільки тіло, але й характер. Адже тіло й дух - єдині! Крім того, загартований організм стає несприйнятливим не тільки до капризів природи, але й до інших життєвих потрясінь.


6 продуктів для профілактики головного болю

— 6 серпня 2014 —

Якщо часто турбують головні болі, варто збагатити свій раціон найкориснішими продуктами, що запобігають появі неприємних симптомів. 


Любителям позасмагати варто їсти фіолетові фрукти й овочі

— 6 серпня 2014 —

Деякі фрукти й овочі містять у своєму складі натуральний SPF-фактор. Їхнє вживання допоможе захистити шкіру від впливу шкідливих сонячних променів, уважають дослідники.


Людина складається із сотень кісточок

— 6 серпня 2014 —

Усі ми вивчали в школі анатомію та знаємо, що кістяк людини - це механічна опора для м'яких тканин тіла. Він так само виконує функцію захисту внутрішніх органів. Але, мало хто знає, що доросла людина має 206 кісток, а ось дитина більше 300.


Депресія приводить до слабоумства

— 6 серпня 2014 —

Люди похилого віку з депресією більш схильні до розвитку деменції*, однак дослідники поки що не змогли пояснити точну природу відносин між двома цими захворюваннями 


Дієти можуть привести до серйозних відхилень у психіці й організмі

— 6 серпня 2014 —

Чим раніше жінка починає сідати на дієти, тим більше ймовірність прихопити різні проблеми зі здоров'ям, включаючи розлади харчування й алкоголізм, пише The Daily Mail з посиланням на роботу вчених. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс