Здоров'я

Яка користь у касторової олії

— 21 січня 2015 —

Касторова олія це косметичний засіб, який можна вважати дійсно народним. Його можна застосовувати для догляду за волоссям, шкірою обличчя, віями та бровами. Касторова олія це засіб, що має бути в косметичці кожної жінки.


Щоденне вживання фруктів знижує ризик розвитку інсульту на 40 відсотків

— 21 січня 2015 —

Провідні спеціалісти стверджують, що кілька шматочків фруктів можуть знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Однак, при цьому, такий раціон харчування необхідно дотримувати щодня. 


Зміцнюємо імунітет дитини

— 21 січня 2015 —

Підсилити захисні властивості дитячого організму в період загострення респіраторних захворювань можливо, якщо додержуватися рекомендацій фахівців. 


Як уникнути старечого слабоумства

— 21 січня 2015 —

Хто не чув розхожого виразу «старечий маразм»? Але ж він лякає не тільки літніх, але й людей середнього віку. За твердженням фахівців, перші дзвіночки звучать, коли вам ще немає й сорока. Що ж робити, щоб уникнути в майбутньому старечого маразму? Про це ми попросили розповісти фахівця - кандидата медичних наук, доцента Наталію Карвацьку.


П'ять шкідливо-корисних продуктів

— 14 січня 2015 —

Прихильники здорового способу життя часто жалкують про те, що заради правильного харчування їм довелося відмовитися від багатьох улюблених, але вкрай шкідливих продуктів. Далеко не всі продукти, які прийнято вважати шкідливим, насправді шкодять здоров'ю, пише УНІАН.


Лихоманка на губах: як вилікувати й уникнути зараження герпесом

— 14 січня 2015 —

Узимку захисні сили організму слабшають через нестачу вітамінів, відсутність в необхідній кількості сонячного світла, переохолоджень і тому подібних негативних факторів. Збій імунітету відкриває ворота різним вірусам, не даремно холодну пору року називають сезоном ГРВІ. А на фоні застудних синдромів узимку актуальною стає проблема герпеса.


5 рецептів імбирного чаю для схуднення

— 14 січня 2015 —

Імбир здавна відомий своїми унікальними властивостями прискорювати обмін речовин і, як результат - ефективно сприяти схудненню.


Шукаємо ліки на кухні

— 14 січня 2015 —

Шукаємо ліки на кухні


Сварки батьків позбавляють дітей здатності контролювати свої емоції

— 14 січня 2015 —

Конфлікти та насильство в родині формують нейробіологічні, когнітивні й поведінкові особливості дитини. 


Знайдено ліки від алергії на кішок

— 14 січня 2015 —

Німецькі медики розробили новий спосіб боротьби з алергією на кішок. Результати їхніх вишукувань виявилися настільки цікавими, що були представлені в Ріо-де-Жанейро на конгресі Всесвітньої організації алергії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс