Здоров'я

Шпинат проти ожиріння

— 26 березня 2014 —

Структури, що містяться в шпинаті, допомагають знизити вагу, установили фахівці Лундського університету. Це тилакоїди (обмежені мембраною структури, розташовані в стромі хлоропласта), що сповільнюють процес переварювання їжі та сприяють виробленню «гормонів ситості» у кишечнику, повідомляє HNGN. Серед листяних овочів найбільша концентрація тилакоїдів спостерігається саме в шпинаті. 


Як захистити права пацієнтів лікарень. Консультація юриста

— 26 березня 2014 —

Серед конституційних прав, гарантованих громадянам, особливе місце займає право на охорону здоров'я та медичну допомогу (стаття 49 Основного Закону України). Відразу пригадується відоме висловлення: «здоров'я - це ще не все, але що «все» без здоров'я?»


З чого починається ішіас?

— 26 березня 2014 —

Різкий біль пронизав ногу - від попереку до кінчиків пальців! Потім почуття оніміння не проходить кілька хвилин. А ось уже й відпустило. - Що це було? - задаємо собі питання. - Защемлення сідничного нерва, - відповідає лікар-невролог. Як бути в таких випадках? З чого починати самооборону від недуги? Знайти відповіді на ці питання нам погодилася допомогти Тетяна Анатоліївна Довбонос, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії.


Перехід на літній час. Як краще адаптуватися до нових умов

— 26 березня 2014 —

На території України 30 березня о 3 годині за київським часом уводиться літній час - переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед. Щоб пом'якшити цей перехід, потрібно до нього підготуватися. На цьому акцентував головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто СТОЙКА.


У Польщі розробили пристрій, що дозволяє висинатися за дві-три години

— 19 березня 2014 —

Польська фірма розробила пристрій для складання карти сну, що дозволяє висинатися за дві-три години. 


Гарний відтінок волосся без хімії

— 19 березня 2014 —

Як же приємно, отримавши новий відтінок волосся усвідомлювати, що волосся при цьому не тільки не постраждало, а поміцнішало, стало гарнішим і здоровішим!


Корисні властивості ягід кизилу

— 19 березня 2014 —

Кизил сприяє зміцненню стінок судин, запобігає крихкість капілярів, використовується при венозній недостатності, набряках ніг, запаленні вен.


Народна мудрість і лікування зубів

— 19 березня 2014 —

Багато хто з нас не раз використовув народну мудрість при виниклому болі в зубах. Однак не у всіх випадках вона допомагає, наприклад при гіпоплазії зубів.


Екзоскелети? Куди це?

— 19 березня 2014 —

Компанія Ekso Bionics, піонер в області роботизованих екзоскелетів, дала можливість людям з нерухомими нижніми кінцівками шанс знову почати ходити. 29-літній сержант Ден Роуз, котрий служив в Афганістані й отримав травму спинного мозку, через яку в нього відмовили ноги, став першим власником біонічного костюма від компанії Ekso Bionics.


Пісні продукти, що дають енергію

— 19 березня 2014 —

У православних триває Великий піст. А це значить, що багато віруючих і просто бажаючих очистити свій організм, надовго відмовляться від м'яса, яєць, молочних продуктів. Тобто білкової їжі, що дає нам енергію. Як її заповнити?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс