Здоров'я

Паління батьків загрожує серцю дітей

— 8 квітня 2015 —

Батьки, що курять у присутності своєї дитини, піддають її підвищеному ризику розвитку серцево-судинних захворювань у дорослому житті, пише timesofindia.


Кава захищає від раку печінки

— 8 квітня 2015 —

Для розвитку раку печінки достатньо уживати всього три порції алкогольних напоїв щодня. Однак уживання кави здатне знизити цей ризик, стверджують фахівці.


Чи варто збивати температуру при грипі та застуді

— 8 квітня 2015 —

Якщо коротенько, то ні. Так ви тільки нашкодите здоров'ю і збільшите розвиток захворювання. А тепер докладніше.


Сколіоз. Як з ним боротися?

— 8 квітня 2015 —

Хто не чув про сколіоз? Наївним, здається, питання. Але не поспішайте стверджувати, що вам не потрібні роз'яснення. Не все так просто і легко, тому ми звернемося за порадою до фахівця-ортопеда - доцента, кандидата медичних наук Андрія Ярополковича ЯЦКЕВИЧА.


Чудо-маска для обличчя із грудного молока

— 1 квітня 2015 —

Американські косметологи стверджують, що маска для обличчя із грудного молока просто творить дива зі шкірою, пише Meddaily.


Перекис водню - від усіх хвороб

— 1 квітня 2015 —

Перекис водню – широко відома в народі речовина (Н2О2). Уже давно застосовується як у медицині, так і в побуті. Її рекомендують, наприклад, як дезінфікуючий і дезодоруючий засіб.


Прості засоби для зміцнення та лікування ясен

— 1 квітня 2015 —

Для зміцнення ясен і для лікування їхніх захворювань можна використовувати не тільки лікарські, але й фітотерапевтичні засоби.


Корисні властивості авокадо

— 1 квітня 2015 —

Авокадо багатий цінними живильними речовинами - містить приблизно 33% від рекомендованої добової норми (RDA) вітаміну С, 53% добової норми вітаміну К, 28% калію і також високу кількість інших корисних живильних речовин, таких як вітамін Е, сполуки марганцю, магнію і багатьох мікроелементів.


Рентген зубів може привести до раку мозку

— 1 квітня 2015 —

Учені з Єльського університету виявили, що пацієнти, які страждають раком мозку, частіше інших людей зверталися за допомогою до стоматологів і неодноразово проходили рентген зубів.


Вік, у якому стають батьками, впливає на кількість нащадків

— 1 квітня 2015 —

Вивчення популяції будинкових горобців довели: чим старше батьки, тим менше дітей будуть мати їхні нащадки. Докладніше з результатами роботи вчених можна ознайомитися в журналі PNAS.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс