Здоров'я

Більше часу на сонці і... склероз вам не загрожує

— 10 вересня 2015 —

Чим більше часу людина проводить на сонці, тим нижче у неї ризик розвитку розсіяного склерозу, заявляють канадські вчені. Особливо це стосується людей з генетичною схильністю до дефіциту вітаміну D.


Сіль - причина ожиріння сучасної людини

— 10 вересня 2015 —

Мабуть, сіль змінює метаболізм, впливаючи на те, як тіло абсорбує жир.


Які вони, осінні хвороби, і як від них уберегтися

— 10 вересня 2015 —

Календарне літо пройшло і, незважаючи на те, що утримується спекотна погода, в Україну прийшла осінь, яка асоціюється у людей з дощами, холодом, застудою та грипом.


Як дожити до глибокої старості

— 10 вересня 2015 —

На думку більшості вчених, дисбактеріоз є не причиною, а наслідком інших захворювань. І в той же час дисбактеріоз вважають майже не джерелом практично всіх проблем зі здоров'ям. На думку експертів, нормальна флора травного тракту відіграє важливу роль у життєдіяльності людського організму, беручи безпосередню участь у роботі імунної системи, обміні речовин, синтезі вітамінів, ряду амінокислот і багатьох інших біохімічних сполук.


Чим корисна рисова вода?

— 3 вересня 2015 —

Рисова вода заряджає організм енергією, поліпшує травлення і сприяє росту клітин, що сповільнює процес старіння та поліпшує кровообіг.


Гострий перець чилі здатний лікувати ожиріння

— 3 вересня 2015 —

Про це повідомили вчені з Університету Аделаїди в Австралії. Дослідники виявили, що певні рецептори шлунка реагують на перець чилі та сигналізують про відчуття ситості в мозок. 


Нові туфлі - нові мозолі!

— 3 вересня 2015 —

Досить часто їхній появі сприяє внутрішня причина - сольові нарости на кісточках суглобів і от, будь ласка, - мозоль. А разом з ним - біль та інші неприємності. Видаляють мозолі переважно косметичним шляхом, але можна і народними засобами. Про деякі з них ми вам розповімо.


Смартфони здатні погіршити перебіг депресії

— 3 вересня 2015 —

Дослідники з Мічиганського університету та Університету Соган упевнені: не варто використовувати смартфон з метою втекти від негативних переживань. Через це може розвинутися залежність. Фахівці додають, що реальну соціальну взаємодію не можна заміняти спілкуванням за допомогою електронного пристрою.


Дві склянки води перед їжею допоможуть схуднути

— 3 вересня 2015 —

Дослідники з Бірмінгемського університету з'ясували, що 500 мл води, випиті за півгодини до прийому їжі, допомагають скинути зайву вагу.


Акушер-гінеколог із Кременчука винайшов методику переливання крові без донорів

— 2 вересня 2015 —

Ростислав Зауральський, акушер-гінеколог одного із кременчуцьких пологових будинків, винайшов спосіб, що дозволяє швидко усунути наслідки крововтрати породіллі під час пологів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс