Здоров'я

Нейродерміт: що це? Як позбутися неприємного захворювання

— 29 квітня 2015 —

Нейродермітом називається хронічне шкірне захворювання, що проявляється висипаннями та сильною сверблячкою. Як стверджують медики, у походженні нейродерміту величезне значення мають не тільки алергізація організму, але й різні розлади функцій нервової системи. Часто характерна алергійна висипка з'являється на нервовому ґрунті. Щоб розібратися в проблемі більш докладно ми звернулися за допомогою до фахівця - кандидата медичних наук Галини Гірняк.


Нижче нікуди? Як підвищити тиск при гіпотонії

— 23 квітня 2015 —

Лікарі говорять, що низький тиск - це не страшно. Мовляв, високий - набагато небезпечніший. Але люди з гіпотонією нерідко скаржаться на зайву сонливість, заколисування і чутливість до холоду. Чи потрібно підвищувати тиск? Нижче приводиться консультація лікарів-фахівців високого рівня.


Коктейль від тромбів

— 23 квітня 2015 —

Народна медицина пропонує універсальний коктейль від багатьох захворювань.


Борщ урятує від весняного гіповітамінозу

— 23 квітня 2015 —

Щоб поліпшити свій стан у період весняного гіповітамінозу, необхідно включити в меню такі рослинні продукти, як буряк, моркву, яблука, квашену капусту, кисломолочку та цільнозернові каші. Особливо корисними стравами навесні, на думку дієтологів, вважаються вінегрет, борщ і компот із сухофруктів.


Овочі та зелень, які псують емаль зубів

— 23 квітня 2015 —

Стоматологи довели, що ризик карієсу підвищується навіть від дуже корисних продуктів! Це стосується овочів, які, як нам відомо, корисні для здоров'я.


Фізкультура допоможе вашому мозку

— 22 квітня 2015 —

Фінські вчені довели, що фізичні вправи не тільки допомагають зробити м'язи більшими та сильнішими, але й дозволяють збільшити кількість сірої речовини в головному мозку, що вносить вклад у баланс і координацію.


Морська хвороба: що робити, якщо нудить у транспорті

— 22 квітня 2015 —

Заколисування, або морська хвороба, - відчуття нудоти й запаморочення через монотонні коливання. Такий стан пов'язаний з розладом між сприйняттям ока й реакціями вестибулярного апарата. 


Хронічний тонзиліт. Що будемо робити?

— 22 квітня 2015 —

Хронічний тонзиліт - це хронічне запалення піднебінних мигдалин. Можна сказати - хронічна ангіна. Що ж відбувається з мигдалинами при їхньому хронічному запаленні? Про це ми попросили розповісти фахівця - кандидата медичних наук, доцента Андрія Васильовича Цимара.


Кефірна дієта: втрачати зайву вагу легко

— 15 квітня 2015 —

Тижнева дієта на кефірі дозволяє втратити від 4 до 6 кг. Але повторювати її потрібно не частіше 1 разу на 2-3 місяці.


Охолодження рису знижує його калорійність удвічі

— 15 квітня 2015 —

Учені повідомили, що знайшли спосіб зробити рис менш калорійним. Для цього потрібно додати в нього кокосове масло й охолоджувати протягом декількох годин перед їжею.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс