Здоров'я

Рецепти домашніх шампунів

— 12 лютого 2014 —

Домашній шампунь для волосся приготувати зовсім нескладно, а користь він принесе чималу - дасть відпочити волоссю від хімії, допомагаючи йому надовго залишатися здоровим і гарним.


Не сідайте на дієту Дюкана!

— 12 лютого 2014 —

Дієти з високим вмістом білка можуть збільшити ризик розвитку захворювань нирок, вважають іспанські дослідники з університету Гранади.


Як зберегти здоров'я школяра?!

— 12 лютого 2014 —

Існує безліч факторів, що впливають на здоров'я дитини: навколишнє середовище, харчування, спосіб життя, спадковість, навантаження в школі... Найчастіше вони негативно позначаються на незміцнілому дитячому організмі, що приводить до розвитку тих або інших хвороб. І одне з головних питань, що виникає у батьків у цьому випадку, - як вчасно розпізнати ту або іншу проблему й упоратися з нею?


Як надавати допомогу при обмороженнях

— 5 лютого 2014 —

Потерпілим дають гаряче питво, гарячу їжу,  по таблетці аспірину, анальгіну, по 2 таблетки "Но-шпи" і папаверину.


Як зігрітися в зимовий час

— 5 лютого 2014 —

Незважаючи на те, що температура за вікном істотно знизилася, фахівці не рекомендують відмовлятися від прогулянок на свіжому повітрі, адже для підтримки гарного самопочуття рухатися просто необхідно.


Часникова профілактика грипу

— 5 лютого 2014 —

Часник широко використовується при профілактиці грипу. Рекомендується вживати на день не менше одного зубка часнику. Навіть якщо ви будете просто вдихати часникові випари, це послужить прекрасним профілактичним засобом будь-якої вірусної інфекції. 


Вівсянка очистить організм від шлаків

— 5 лютого 2014 —

Достатньо з'їсти всього 100 грамів вівсяних пластівців, щоб покрити 3-добову потребу організму у вітаміні В1 і 50% добової норми у вітаміні В2 


«Паста Гіппократа» - натуральний засіб для підтримки серця

— 5 лютого 2014 —

Така смачна, що її цілком можна використовувати як десерт до чаю. Крім цього вона має потужні цілющі властивості.


Дратівливі люди частіше хворіють і швидше старіють

— 5 лютого 2014 —

Американські фахівці, дослідивши дані майже 700 літніх людей, дійшли висновку, що спілкування з родичами, друзями і сусідами у віці 65-90 років дозволяє залишатися здоровим і фізично активним довгі роки. Крім того, експерти зробили висновок, що дратівливі люди старіють швидше і мають більше проблем зі здоров`ям.


Денна норма білка для людини - 47 грамів

— 5 лютого 2014 —

Тваринні білки, що містяться у м`ясі, рибі, яйцях, молочних продуктах, взаємозамінні, тобто один продукт можна замінити іншим.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс