Здоров'я

Здали нерви? Заспокоїть котовник лимонний

— 5 березня 2014 —

Кожна сучасна людина піддається щоденним стресам, нервовим перенапругам. Швидкий темп життя, глобальні зміни, технологічний прогрес - усе це не може не впливати на наш психічний стан. 


Фізична активність збільшує тривалість життя

— 5 березня 2014 —

Виявилений можливий молекулярний зв'язок між ірисином, гормоном, що вивільняють м'язи після фізичного навантаження, і процесом старіння.


Чим корисний кефір

— 5 березня 2014 —

Кефір не можна назвати кисломолочним продуктом в чистому вигляді. При його приготуванні застосовується два процеси бродіння.


Печія може бути симптомом тяжкої хвороби

— 5 березня 2014 —

Часто певні симптоми можуть ввести лікаря в оману в питаннях правильної діагностики того або іншого захворювання. Те ж саме можна сказати і про печію, яка є головною ознакою при постановці діагнозу, – гастроезофагінальна рефлюксна хвороба або скорочено ГЕРБ, яка належить до розряду кислотнозалежних станів.


Хронічна зимова втома - як з нею впоратися?

— 5 березня 2014 —

Сьогодні таке явище як «зимова втома» не є ні для кого новиною. Вона проявляється виникаючим почуттям апатії, зниженням працездатності, сонливістю, загостренням хронічних захворювань внаслідок погіршення фізичного стану. 


Учені визначили ідеальний час для споживання кави

— 26 лютого 2014 —

Американські нейробіологи вважають, що каву найкраще пити з 9:30 до 11:30 ранку.


Синдром Іллі Муромця

— 26 лютого 2014 —

Сидів Ілюша сиднем тридцять і три роки. Тільки він хворобою був прикутий до лави, а ми - роботою до офісного крісла. Лікарі розповіли, що відбувається з організмом при довгому положенні сидячи.


Ароматерапія - «чарівництво» зміцнення здоров'я

— 26 лютого 2014 —

Про лікувальні властивості ефірних олій знали ще древні. Так, у своїх наукових працях перський лікар Авіцена (X-XI ст.) описав ефірні олії понад 800 рослин, їхню дію на фізичне та психічне здоров'я людини, її настрій.


Жінки! Кидайте курити!

— 26 лютого 2014 —

Дослідники Пенсильванського університету довели, що курящі білі жінки з певними генетичними варіаціями можуть вступити в менопаузу в середньому на 9 років раніше, чим некурящі. 


Надмірне вживання броколі порушує роботу щитовидної залози

— 26 лютого 2014 —

Дієтологи вважають, що вживання зелених листяних овочів може привести до гіпофункції щитовидної залози.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс