Здоров'я

Основи здорового харчування закладаються в ранньому дитинстві

— 3 вересня 2014 —

Дослідження, проведене вченими з Технологічного Університету Квінсленда, показало: дитячий раціон харчування істотно впливає на майбутні переваги в їжі. Якщо батьки годували дитину здоровою їжею, то у неї значно знижувався ризик ожиріння та інших проблем, пов'язаних з вагою. У своєму дослідженні вчені проаналізували раціон дітей у віці від 12 до 16 місяців.


Основні симптоми вірусного гепатиту

— 3 вересня 2014 —

Гепатит - це запалення печінки, в основному, вірусної етиології. Існує п'ять основних типів вірусів гепатиту - A, B, C, D і Е. Причиною гепатиту А і Е зазвичай є вживання в їжу забруднених харчових продуктів або води. Гепатит В, С і D, як правило, виникає в результаті парентерального контакту з інфікованими рідинами організму людини.


Токсичний гепатит та його лікування

— 1 вересня 2014 —

Досить розповсюдженим захворюванням нашого часу є гепатит. Гепатит - це, по суті, назва, що поєднує хронічні й гострі дифузійні запальні захворювання печінки, що мають різноманітну етиологію.


Як полегшити перехід від літніх канікул до навчання

— 27 серпня 2014 —

Незабаром початок навчального року - знову зошити, домашні завдання, контрольні з математики і не тільки. Одним словом, знову трудові шкільні будні зі своїми радостями й навантаженнями. Тому давайте поговоримо про те, як полегшити перехід нашим школярам від літніх канікул до навчальних занять. 


Герпес на губах: як лікувати

— 25 серпня 2014 —

Герпес на губах - розповсюджене захворювання. Близько 95% населення земної кулі є носієм вірусу герпеса. Багато хто зіштовхувався з герпесом 1 типу, що проявляється на губах, однак не всі надають цьому великого значення. Адже тиждень-інший і все пройде. Виявляється вірус герпеса не такий вже і необразливий, як може здатися на перший погляд.


Що вибрати інгалятор або небулайзер?

— 22 серпня 2014 —

Захворюваннями дихальних шляхів, на жаль, страждають і дорослі, і діти. Неблагополучна екологічна обстановка, вірусні інфекції, алергійні захворювання є причинами виникнення респіраторних захворювань, які загострюються з настанням холодної пори року.


Зміцнюємо нігті: 8 ванночок з ефірними оліями

— 20 серпня 2014 —

Щоб домогтися ідеального вигляду нігтів, ми не шкодуємо грошей на дорогі косметичні засоби. Але часом ефект, обіцяний рекламою, не досягається. У цьому випадку на допомогу прийдуть ванни з ефірними оліями. Їх легко приготувати вдома і отримати не тільки користь для нігтів, але і розслабитися під час процедури. 


Позбутися зайвих кілограмів допоможе плавання

— 14 серпня 2014 —

Практично усі без винятку фахівці спортивної медицини одностайні в думці - оздоровчий біг і плавання - найбільш доступні й оптимальні види фізичної активності, корисні для здоров'я та відновлення організму. 


Заготовлюємо календулу

— 14 серпня 2014 —

Як отримати з невеликої площі багато суцвіть календули?


Сушимо шипшину

— 14 серпня 2014 —

Розкажіть, як правильно сушити шипшину?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс