Здоров'я

Коли і як приймати активоване вугілля

— 2 вересня 2015 —

З незапам'ятних часів у лікувальних цілях широко використовувалися різні сорбенти - речовини, здатні при прийомі усередину...


Грудний остеохондроз: симптоми, діагностика, лікування

— 2 вересня 2015 —

Грудний остеохондроз - це захворювання, що вражає міжхребцеві диски грудного відділу хребта. Хвороба зустрічається досить рідко. Остеохондроз грудної клітини схожий симптомами на інші захворювання та із зусиллям діагностується. За це його називають «хворобою-хамелеоном».


Аптека у вулику

— 2 вересня 2015 —

Бджола, крім меду, дарує людині дивовижні продукти - пилок, прополіс, маткове молочко, бджолину отруту, які не менш корисні, чим мед. 


Перша допомога при укусі оси

— 26 серпня 2015 —

Після укусу оси, на тілі зазвичай спостерігається місцева реакція організму. При укусах в очі (віка), обличчя, або інші більш м'які тканини шкіри, набряки проявляються сильніше. Також варто брати до уваги, що ослаблені люди, алергики, діти та жінки демонструють більш високу чутливість до отрути.


Корисні властивості горіхів

— 26 серпня 2015 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.


П'ять міфів про соки-фреш

— 26 серпня 2015 —

Навколо соків-фреш існує багато міфів. Давайте розберемося, які з них правдиві, а які ні. 


Біг протягом 7 хвилин сприяє зміцненню здоров'я

— 26 серпня 2015 —

Команда провідних спеціалістів зі США реалізувала унікальний у своєму роді експеримент.


Тест для оцінки життєвого стану вашого хребта і суглобів

— 26 серпня 2015 —

Тест для оцінки життєвого стану вашого хребта і суглобів


ЗПСШ або «Тільки не потрібно із мною про любов говорити!»

— 26 серпня 2015 —

Чи мав на увазі ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом) Олександр Вертинський, коли попереджав в одній зі своїх балад: «Я дуже спокійний, але тільки не потрібно із мною про любов говорити!», стверджувати що-небудь напевно досить важко. Але те, що випадкові любовні, скажімо так, зв'язки чреваті неприємностями, відомо багато кому, на жаль, не з чуток. Що ж таке - ці ЗПСШ - з наукової, так сказати, точки зору? Про це ми поговорили з фахівцем - кандидатом медичних наук, доцентом Оленою Петрівною ШЕВЧЕНКО.


Новини про вплив акваріумних рибок на психічний стан людини

— 22 серпня 2015 —

Кожна людина, у якої в домі є тварина, знає, що це не лише справжній член сім'ї, але й власний домашній лікар. Тварини здатні лікувати від багатьох хвороб, покращувати настрій і навіть зміцнювати відносини між членами сім'ї.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс