Здоров'я

Швидше за все в організмі людини старіє серце

— 13 жовтня 2016 —

Серце середньостатистичної людини старіє швидше чим усі інші органи й системи на 10 років. До такого висновку прийшли вчені з Великобританії в рамках обстеження стану здоров'я 575 тисяч осіб.


Домашній пил - головний ворог людини

— 13 жовтня 2016 —

Найширший спектр токсичних хімічних речовин містить домашній пил, стверджують фахівці Університету Джорджа Вашингтона.


Сучасні умови життя сприяють погіршенню слуху

— 13 жовтня 2016 —

Проблема була освітлена в рамках Міжнародного тижня глухоти. Раніше вважалося, що втрата слуху обумовлена старінням, оскільки приблизно 35 відсотків населення землі у віці від 65 до 75 років страждають слуховими порушеннями. Однак в останні роки втрата слуху все частіше фіксується у людей від 30 років. 


Чому всім потрібно їсти шоколад восени

— 13 жовтня 2016 —

Протягом багатьох століть ласунки не упускають можливість поласувати найпопулярнішою солодкістю світу - шоколадом. Його смак і аромат не може залишити байдужим жодного дорослого і, безсумнівно, маленького гурмана. Шоколад використовується в усіх кухнях світу, займаючи почесне місце серед найулюбленіших добавок у страви.


Життя з тваринами зміцнює імунітет

— 13 жовтня 2016 —

Проживання в дитинстві на фермі в оточенні тварин сприяє зміцненню імунітету. Такий висновок зробили фахівці Європейського наукового співтовариства обстеження стану здоров'я органів дихання.


Харчування дітей з ацетонемічним синдромом

— 12 жовтня 2016 —

Харчування дітей з ацетонемічним синдромом


Ацетон у сечі дитини

— 12 жовтня 2016 —

Якщо у дитини, без видимої причини, спостерігається: відсутність апетиту, слабість, млявість, головний біль, сонливість, нудота і блювота, біль у животі (зазвичай діти в таких випадках показують область пупка) або висока температура - це привід для того, щоб виміряти рівень ацетону в сечі. Тому що всі перераховані вище ознаки можуть говорити про наявність у сечі дитини ацетону.


Продукти для підвищення імунітету восени

— 6 жовтня 2016 —

Почався сезон застуди. Але відомо, що краще лікування - це профілактика. Які продукти допоможуть підвищити імунітет у дощову пору року?


Від смутку і суму

— 6 жовтня 2016 —

Часом помічаєш, що навіть у сонячний і радісний день на душі чомусь важко, поганий настрій, будь-який дріб'язок дратує. 


Судома м'язів: перша допомога

— 6 жовтня 2016 —

Причина судом м'язів - підвищення збудливості нервових і м'язових клітин. Нейрони при цьому збуджуються (а м'язи - скорочуються) при дуже незначних впливах або взагалі без впливів, самостійно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс