Сад-город

Формування куща огірка

— 19 червня 2013 —

Формування рослин - це головне питання при вирощування огірків. Коренева система огірка не в змозі забезпечити водою та живильними речовинами всі зав'язі, тому вони жовтіють і в'януть. Городник повинен обов'язково видалити "зайві" частини рослини якомога раніше, поки вони не взяли на себе багато сили та соків. 


Повторні посіви овочів

— 12 червня 2013 —

.


Моя стратегія боротьби з фітофторою

— 12 червня 2013 —

Боротися з фітофторою важко: її життєздатні спори виявлені навіть на висоті 1 км від поверхні землі, вони дуже стійкі до впливу зовнішнього середовища, легко переносяться на великі відстані, заражаючи рослини.


Правильне підживлення рослин

— 12 червня 2013 —

На жаль, без підживлень у садово-городній справі не обійтися, але важливо не просто підживлювати, а робити це правильно!


Боротьба з попелицею народними засобами

— 12 червня 2013 —

Зима цього року була досить теплою, комфортною для комах. Тому зараз ми можемо спостерігати навалу шкідників саду, у тому числі й попелиці.


Як боротися з капустяною совкою

— 12 червня 2013 —

Капустяна совка всеїдний шкідник, який вражає понад 70 видів рослин. На жаль, гусениці капустяної совки відрізняються рідкісною ненажерливістю, оскільки вони майже повністю всеїдні.


Овочі-велетні без хімії

— 5 червня 2013 —

Усе частіше особливим шиком вважається виростити плоди покрупніше. І найвищий пілотаж - виростити їх без мінеральних добрив!


Виноградний зудень

— 5 червня 2013 —

Виноградний зудень - мікроскопічний кліщик, поселяється на листях. Ознаки: на верхньому боці листя утворюються галли-здуття, на нижньому - поглиблення, покриті сірим повстяним пушком.


Хвороби і шкідники червоної смородини

— 5 червня 2013 —

Ворогів у смородини чимало. Вони позбавляють нас урожаю і часто поширюють небезпечні для смородини хвороби.


Правильно вирощуємо квасолю

— 5 червня 2013 —

Для того щоб одержувати гарні врожаї цього овочу, потрібно запам'ятати, у першу чергу, що квасоля – рослина теплолюбна, насіння якої проростає при температурі вище 10°С. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс