Сад-город

10 способів посіву насіння моркви

— 10 квітня 2013 —

Як правильно саджати моркву? У чому проблема, скажете ви, було б насіння. Ви, як завжди, виявилися праві. Головне, щоб посів моркви не перетворився на нудний і трудомісткий процес. Придумано багато способів, як цього уникнути, і ми хочемо вам розповісти про них.


Правила посадки картоплі

— 3 квітня 2013 —

З чого б картопля не вирощувалася - з насіння або з бульб, - для того, щоб одержати врожай, їй необхідно забезпечити гарні умови для росту.


Весняна побілка дерев

— 27 березня 2013 —

Для деяких садівників весняні роботи починаються з побілки дерев. Інші, дивлячись на білі «стовпчики», поблажливо посміхаються, вважаючи побілку дерев навесні баловством і пережитком соціалістичного минулого, коли квітневі суботники містили в собі цей вид робіт, виконаний більше для краси, ніж для користі рослин.


Боремося з бруньковим кліщем смородини

— 27 березня 2013 —

Ви виявили на гілках смородини надмірно роздуті бруньки? Значить, настав час приймати заходи!


Коли сіяти холодостійкі культури

— 27 березня 2013 —

Строки посіву насіння визначають за температурними перевагами. За цією ознакою всі культури ділять на три групи.


5 кроків до порятунку яблуні

— 27 березня 2013 —

Я зіткнувся з захворюванням яблунь. Спочатку утворюються тріщини, потім засихає та відшаровується кора. Листя дрібніє, жовтіє і обпадає. Суцвіття частково засихають, і засохлі частини залишаються, а із запліднених бутончиків розвиваються дрібні виродливі плоди. Лікування уражених хворобою місць приносило лише тимчасовий ефект, і дерево незабаром гинуло.


Обробка полуниці навесні

— 27 березня 2013 —

Тільки-но наступає весна, садівники вже поспішають подбати про свою ділянку. Якщо ж на ділянці росте полуниця - то таких турбот завжди багато. Починати роботу на грядках з полуницею потрібно відразу після танення снігу.


Стимулятори росту рослин для насіння, розсади

— 20 березня 2013 —

Придбати посадковий матеріал, це ще півсправи, потрібно ще як слід підготувати його. Адже вміст гарних яскравих пакетиків, на жаль, іноді виявляється недостатньо якісним.


Тепличні грунти

— 20 березня 2013 —

Ґрунт із теплиць за правилами необхідно міняти щороку. При цьому навіть відпрацьований тепличний ґрунт - відмінне добриво для городу й саду. Так що неважко здогадатися: для теплиці ґрунт необхідно готувати особливий.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс