Сад-город

Заготівля і зберігання живців

— 24 жовтня 2012 —

Тільки знання та уміле використання перещеплення різних плодових дерев завжди допомагає садівникові-городникові вирішити цілий ряд питань виникаючих при посадці та догляді за деревами.


Попіл як добриво. Унікальні можливості попелу

— 24 жовтня 2012 —

Ось і підійшов до кінця черговий дачний сезон. Врожай зібраний, а на ділянках палають багаття з висохлих бур'янів, бадилля картоплі, стебел кукурудзи, соняшника, гілок.


Топ-5: найбільш солодкі овочі

— 24 жовтня 2012 —

Чим більше цукру, тим корисніше овочі. Таке твердження є не цілком правильним, хоча закономірність існує. Чим далі на схід, тим сухіший клімат, фрукти та овочі менш водянисті, більш солодкі та накопичують багато корисних для людини речовин. Покупці ж частіше віддають перевагу більш солодким не тільки фруктам, але й овочам. І не прогадують. Втім, багато хто сильно здивується, дізнавшись про найцукровішу п'ятірку овочів.


Як вибрати карликовий саджанець

— 17 жовтня 2012 —

Карликових сортів не існує. Невеликого зросту від дерев домагаються, прищеплюючи їх на карликові підщепи. На ринках такі саджанці - досить велика рідкість з ряду причин.


Профілактика та захист саду від мишей

— 17 жовтня 2012 —

Миші, полівки та зайці можуть нанести величезний збиток саду, якщо не прийняти заходів для їхньої нейтралізації. Засобів боротьби з цією напастю багато, але не всі вони ефективні під час мишачої навали...


Готуємо гарячу грядку під огірки

— 17 жовтня 2012 —

У таких грядках розсада огірків розвивається швидше, на ній не ростуть бур'яни, довше зберігається волога, та й від гризунів вона рятує дуже надійно.


А у вашому саду росте айва?

— 17 жовтня 2012 —

У неї дуже багато достоїнств. Не вірите? Тоді познайомтеся ближче. 


Українські сорти винограду

— 10 жовтня 2012 —

Сортів винограду вже виведено стільки, що, мабуть, всі за все життя не перепробуєш, не те щоб посадити кращі з них на своїй ділянці. Але селекція триває, щоправда, вже трохи в іншому напрямку.


Як доглядати за пізньою капустою

— 10 жовтня 2012 —

При правильному зберіганні пізня капуста може долежати до нового врожаю. Справа за малим, потрібно постаратися виростити качани як можна крупнішими і не дати їх з'їсти шкідникам.


Навіщо вапнувати землю

— 10 жовтня 2012 —

Вапнування - обов'язковий захід на кислих ґрунтах. Такий же, як і внесення гною. Корисне воно і для підтримки родючості деяких чорноземів. Але користуватися вапнуванням необхідно правильно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс