Кулінарія

Оселедець з авокадо

— 26 вересня 2012 —

Великий авокадо - 2 шт., слабосолоний оселедець - 2 шт. (4 філе), малосольний огірочок - 1 шт. (можна без нього), пучок кропу, натуральний йогурт (можна замінити нежирною сметаною), гірчиця - за смаком.


Швидкі сніданки

— 19 вересня 2012 —

Для більшості з нас будь-який день починається з простого і у той же самий час складного питання. Що приготувати на сніданок? Звичайно, можна обійтися чашкою кави та простим бутербродом з сиром або ковбасою, можна з'їсти тарілку зернових пластівців, заливши їх молоком. І те і інше наситить наш шлунок і дасть нам можливість так-сяк, але прожити до обіду або ланча. І все-таки такий сніданок не додасть нам гарного настрою і навряд чи зробить наше життя яскравішим.


Парові рулети з м'ясом

— 19 вересня 2012 —

Тісто: гарбузове пюре - 200 г, масло вершкове - 15 г, рослинна олія - 1 ст. ложка, сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1 ст. л., дріжджі свіжі - 6 г, вода - 30 мл, борошно - 300 г;

фарш: яловичина - 350-400 г, цибуля - 1-2 шт., зелень петрушки, кропу, сіль, перець, улюблені спеції.

Відбивні з баклажаном і сиром

— 19 вересня 2012 —

300 г м'яса для відбивних, 1 баклажан, 2 ст. л. майонезу, 50 г сиру твердого, 2-3 шт. свіжих помідорів, рослинна олія, зелень для прикраси, сіль, перець - за смаком. 


Топ-5 сметанних соусів

— 12 вересня 2012 —

Людям подобається те, що не завжди є корисним. І серед цих смачних шкідливостей - майонез. Але замінити його зовсім не проблема, якщо ви знаєте кілька рецептів сметанних соусів. Пропонуємо 5 простих і смачних рецептів сметанного соусу.


Запечена тріска з овочами

— 12 вересня 2012 —

Риба (філе) - 2 шт., помідори - 1 шт., болгарський перець - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., часник - 2 зубочки, кольрабі - 1 шт., маслинова олія.


Дип з печеного перцю і волоських горіхів

— 12 вересня 2012 —

3 червоних солодких перці, 4 ст. л. панірувальних сухарів гарної якості, 1 зубочок часнику, 120 г волоських горіхів, 3/4 ч. л. меленої зіри, 1,5 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ст. л. лимонного соку, 2 ч. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Стейки зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

— 12 вересня 2012 —

2 стейки зі свинячої шиї, (по 250-300 г),  150 мл апельсинового соку, 1 ст. л. меду, 1 ст. л. зернистої гірчиці, цедра 1 апельсина, сіль - за смаком.


Десерт «Райське яблуко»

— 5 вересня 2012 —

Готове листкове тісто, яблука, цукор, ванілін, кориця, морозиво, шоколад - за смаком.


Яблучно-карамельний «курд»

— 5 вересня 2012 —

У розпал яблучного сезону можна приготувати найсмачніший яблучний крем. Смак десерту - яблучно-карамельний, з легкою кислинкою, він прекрасно підходить до млинчиків, оладків, морозива або буде начинкою в пиріжках, пончиках, булочках.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...