Здоров'я

Т-клітини знищать пухлину

— 3 березня 2016 —

Більше 90% пацієнтів з термінальною стадією раку ввійшли в стан ремісії після проведення нової терапії, що навчає імунітет боротися з онкологічним захворюванням. 


Діти поліпшують імунітет дорослих

— 3 березня 2016 —

Незважаючи на батьківську відповідальність і стреси, пов'язані з вихованням рідної або всиновленої дитини, діти допомагають батькам радикально "настроїти" імунну систему. 


Генетичні тести покажуть українцям швидкість старіння та кращу дієту

— 3 березня 2016 —

Молекулярний біолог Дар'я Лосєва й дієтолог Олександр Кириленко поділилися з українцями останніми можливостями генетики, завдяки яким кожний зможе довідатися, як йому харчуватися та наскільки швидко він постаріє. 


Курячі яйця й холестерин: учені реабілітують продукт

— 3 березня 2016 —

Ще на початку 70-х років ХХ століття американські вчені вперше виявили, що курячі яйця (точніше, їхні жовтки) містять підвищену кількість холестерину, що теоретично здатний відкладатися на внутрішніх стінках судин у вигляді бляшок. "Бляшки" поступово закривають просвіт артерій і тим самим викликають кисневе голодування життєво важливих органів - серця й головного мозку.


Як уберегтися від хвороб навесні

— 2 березня 2016 —

Нестійка погода, нестача вітамінів і загострення багатьох хронічних захворювань - типове явище першої половини весни. У силу відразу цілого комплексу факторів відбувається весняне загострення ряду хвороб. Кому ж потрібно в першу чергу подбати про своє здоров'я, і що саме необхідно робити, ми попросили розповісти фахівця - лікаря-гігієніста, кандидата медичних наук Ігоря Дмитровича Геніка.


Чим небезпечно переносити застуду на ногах

— 25 лютого 2016 —

Чи багатьох з нас нежить, чихання та біль у горлі змушують звертатися до лікаря й брати лікарняний? На жаль, таких свідомих хворих дуже мало.


Мед і цибуля: простий і ефективний засіб від кашлю

— 24 лютого 2016 —

Мед і цибуля - це два натуральних інгредієнти, які використовуються проти кашлю от уже багато століть. Кашель - це захисний механізм нашого організму, викликаний різким видаленням повітря з легенів.


Плавання благотворно впливає на весь організм

— 24 лютого 2016 —

Усім відомо, що заняття спортом корисні для гармонічного фізичного розвитку дитини. Для дихальної системи та розвитку витривалості корисна легка атлетика, для спритності й гарної координації підійде фігурне катання. Але є один вид спорту, який благотворно впливає практично на всі системи організму. Це плавання!


Ефективність роботи мозку пов'язана з часом року

— 24 лютого 2016 —

За винятком періоду нічного сну наш мозок щомиті виконує найскладнішу розумову роботу, у якій бере участь як свідомість, так і підсвідомість. Але, як з'ясовується, продуктивність такої роботи тісно пов'язана з тим, зима надворі чи літо.


Новий препарат від старіння на третину продовжив життя...

— 24 лютого 2016 —

Препарат для вповільнення старіння, досліджуваний фахівцями клініки Майо, на 35 відсотків збільшив тривалість життя піддослідних тварин. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс