Здоров'я

Як відновити бігові навантаження після зимової перерви

— 23 березня 2016 —

Звичайно, здійснювати пробіжки потрібно цілий рік - узимку й улітку, у холод і спеку. Таким чином ми гартуємо організм і привчаємо його до "всепогодності". Але, це добре в теорії, а в реальному житті, як правило, бігати цілий рік виходить далеко не у кожного. Снігопади, ожеледь, зимові застуди - усе це змушує відкласти період активних тренувань до весни.


Чим замінити м'ясо в піст

— 17 березня 2016 —

М'ясо - основна їжа більшості родин. Але під час посту можна замінити м'ясо іншими продуктами і створити безліч простих, смачних і незвичайних страв.


Великий піст - харчуємося правильно

— 17 березня 2016 —

З 14 березня у парвославних християн почався Великий піст, що закінчиться 1 травня, у день великого Христового Воскресіння. Чи можна під час посту харчуватися так, щоб організм одержував усі необхідні вітаміни?


Собаки допомагають знизити тиск

— 17 березня 2016 —

Тварини допомагають позбутися стресу, знизити напругу після трудового дня. Учені вирішили з'ясувати, хто зі свійських тварин виступає в ролі ідеального антистресора. Вони взяли кішок і собак, організувавши незвичайний експеримент.


Як волоські горіхи впливають на мозок людини

— 17 березня 2016 —

На Сході в стародавності вважалося, що ядро волоського горіха нагадує мозок, а, отже, може впливати на розвиток людського розуму. Наукові співробітники медичної школи при Пекінському Університеті, провівши ряд досліджень, підтвердили цю гіпотезу.


Чверть українок скаржиться на депресію

— 17 березня 2016 —

Близько 46% українських жінок відзначають у себе порушення сну, а 44% - хронічну утому. Такі дані всеукраїнського опитування про відношення жінок до здорового способу життя в Україні озвучив голова правління Асоціації "Українські центри нових технологій здоров'я" Владислав Сила.


Вправа для оздоровлення хребта

— 17 березня 2016 —

Ніхто не вірить у те, що стрункість можна отримати без виснажливих навантажень і обмеження в їжі. Адже легкі шляхи - не для нас. Але японським лікарем Фукуцудзі був простежений зв'язок між станом хребта та зайвими відкладеннями на талії, животі й спині. Він навіть написав цілу книгу про свій чудо-метод, що займає всього 5 хвилин на день.


Як нам слух свій уберегти?

— 17 березня 2016 —

Найчастіше ми приділяємо мало уваги збереженню слуху. А тим часом нашому слуху легко можуть нашкодити багато факторів, які згодом приводять до часткової або повної його втрати. Про те, як же вберегти слух, ми розпитали фахівця - кандидата медичних наук, доцента Андрія Васильовича Цимара.


Глід і ромашка усунуть тривожність

— 16 березня 2016 —

Якщо ви страждаєте від легкої тривоги, труднощами із засипанням, чергуванням фаз нервозності й апатії, деякі рослини можуть допомогти відновити ваш настрій і сон.


Березовий сік: еліксир краси та здоров'я

— 16 березня 2016 —

Березовий сік надзвичайно корисний: у його склад входить безліч важливих мікроелементів, дубильні речовини й органічні кислоти. Завдяки цьому березовий сік можна застосовувати для лікування безлічі хвороб, а також у косметології. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс