Здоров'я

Біологи розкрили секрет грудного молока

— 27 квітня 2016 —

Біологи з Інституту фізіології Цюрихського університету опублікували статтю, у якій показали, що грудне молоко людини, можливо, є найскладнішим за складом серед усіх ссавців.


Панкреатит: із чим його "їдять"?

— 27 квітня 2016 —

Практично кожний з нас чув про таку хворобу, як панкреатит. Майже всі чули про те, що винуватцем цієї недуги є неправильна робота підшлункової залози. Однак мало хто з нас знає, що панкреатит - це, по суті, переварювання підшлункової залози своїми ж ферментами. 


Як лікувати стоматит

— 27 квітня 2016 —

Стоматити - одні з найпоширеніших захворювань слизової оболонки ротової порожнини. Що тут і до чого? Звідки ці неприємні відчуття та ранки в роті? Що робити, щоб швидко позбутися недуги? Про це ми розпитали фахівця - стоматолога вищої категорії, кандидата медичних наук, доцента Аллу Володимирівну Марченко.


Чому не можна пропускати сніданок

— 20 квітня 2016 —

Шведські медики в результаті чергового дослідження прийшли до висновку, що сніданок дуже необхідний організму. А вбогий сніданок або його відсутність ще з дитинства, можуть у майбутньому привести до розвитку метаболічного синдрому.


Як підтримати очі тим, хто весь день біля монітора?

— 20 квітня 2016 —

Найгірше, що могла людина зробити для свого зору років 15-20 назад, - це читати в транспорті або в постілі. Сьогодні фактори ризику оточують нас буквально з усіх боків. У першу чергу це стосується працівників "клави" і "миші": менеджерів, бухгалтерів, інженерів. Щодня ми по 8 годин напружено вдивляємося в монітор.


Як очищати обличчя за допомогою ромашки?

— 20 квітня 2016 —

Хто сказав, що "класика" застаріла? Втомилися від складних прийомів і відчуваєте, що ваша шкіра "перевантажена" складними косметичними засобами? Давайте згадаємо бабусині рецепти і повернемося до перевіреного часом рецепту - очищаємо обличчя за допомогою настою ромашки і меду.


Швидке лікування нежитю

— 20 квітня 2016 —

Вилікувати нежить народними засобами швидко цілком можливо. Більше того, багато отоларингологів рекомендують лікувати гострий нежить саме за допомогою засобів народної медицини.


Лікарі Інституту ім.Шалімова вперше в Україні виконали трансплантацію легенів

— 20 квітня 2016 —

Лікарі Національного Інституту хірургії та трансплантології імені А.Шалімова вперше в Україні виконали трансплантацію легенів 29-літній хворій з легеневою гіпертензією від живих родинних донорів.


Остеопороз можна вилікувати

— 20 квітня 2016 —

Дослідження вчених з Університету Західної Австралії може привести до винаходу ефективного засобу лікування остеопорозу - захворювання, викликаного віковою втратою кісткової маси у людей похилого віку.


Шийний остеохондроз: рівніше спину, вище ніс!

— 20 квітня 2016 —

"Голову повісив" - говорять про того, хто впав духом. А може, остеохондроз? Підступна хвороба, якщо вона локалізована в області шиї, діагностується непросто. І чим старша людина, тим вищою є ймовірність захворювання - близько половини жителів планети старше 50 років страждають шийним остеохондрозом, а після 65 у ряди страждальців потрапляють ще 25%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс