Здоров'я

Хвороби зубів і ясен - прямий шлях до хвороби Альцгеймера

— 31 березня 2016 —

Захворювання ясен і зубів прямо пов'язані з більш інтенсивною швидкістю когнітивних порушень у людей з хворобою Альцгеймера.


Новий аналіз крові визначить відразу кілька захворювань

— 31 березня 2016 —

Команда вчених з Єврейського Університету та Медичного центру Хаддаса розробила унікальний тест крові, за допомогою якого можна визначити наявність відразу декількох захворювань: діабет, рак, травматичні ушкодження і нейродегенеративні порушення. 


Здорові суглоби надовго

— 30 березня 2016 —

Хвороби суглобів, через які страждає за різним даними до 20% населення планети, вражають найбільш працездатних членів суспільства, починаючи з 30 років, а їхня частота збільшується приблизно на 3% у рік.


Геморой як він є

— 30 березня 2016 —

Як тільки не жартував народ з приводу цього захворювання, придумуючи байки й анекдоти. Ось взяти хоча б жартівливу народну назву недуги - "незабудка". Хтось запитає: - Чому так називають? - І відразу у відповідь пролунає: - Як сядеш, так і згадаєш! Незабудка, виходить. - Або ось ще: лікарі люблять розповідати, що часто на прийомі у проктолога звучить таке питання: "Доктор, а чи проходить геморой сам по собі?". Але для того, щоб зрозуміти відповідь лікаря, що це захворювання нікуди не зникає, варто спочатку зрозуміти, що ж за хвороба така - геморой. Саме з цією метою ми й звернулися по допомогу до фахівця-проктолога - кандидата медичних наук, доцента Юрія Сильвестровича ЛОЗИНСЬКОГО.


Чому потрібно їсти банани щодня

— 23 березня 2016 —

Чому потрібно їсти банани щодня


Морква знижує ймовірність раку грудей

— 23 березня 2016 —

Дослідження американських фахівців показало, що жінки, які одержують з їжею велику кількість каротину, менш піддані розвитку декількох видів рака молочної залози.


Чотири кращих способи оздоровити печінку

— 23 березня 2016 —

Як відомо, печінка виводить з організму токсини, сприяє засвоєнню ліпідів, білків і вуглеводів. Вона очищає кров і зберігає вітаміни, такі необхідні для нашого внутрішнього балансу. Тому варто приділити увагу і зробити все, щоб печінка як можна довше зберігалася здоровою.


Де причаїлися мікроби?

— 23 березня 2016 —

Світ навколо нас так і кишить мікробами, як абсолютно необразливими та навіть корисними, так і смертоносними. Мікроби є вагомою частиною біомаси Землі. У краплі води міститься приблизно мільйон бактерій, а в одному грамі землі - більше 40 мільйонів.


Чисельність населення України за січень скоротилася на 22,4 тис. осіб

— 23 березня 2016 —

Чисельність населення України за станом на 1 лютого 2016 року склала 42 млн. 738,1 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 22,4 тис. осіб менше, ніж було на початок січня поточного року.


Ходьба допомагає спалити більше калорій, чим вважалося раніше

— 23 березня 2016 —

До речі, ходьба сходами не тільки допомагає підтримувати гарну форму. Вона корисна ще й для мозку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс