Здоров'я

Внутрішні збої організму позначаються на зовнішності

— 10 березня 2016 —

Весна вже починає радувати нас можливістю підставити обличчя теплому сонечку, а вітерцю дозволити освіжити тіло, що утомилося за зиму від кілограмів одягу. Адже навесні особливо хочеться виглядати свіжим і привабливим, а стан шкіри зазвичай не дає приводу для оптимізму. Тому весняний настрій часто затьмарюють проблеми зі шкірою, які загострюються саме в цю пору року. Ми бачимо в дзеркалі бліде обличчя з тьмяною шкірою, що найчастіше лупиться, на якій чітко проявляються дрібні зморшки, ластовиння або пігментні плями, так ще до цих неприємностей нерідко додається вугрова висипка.


Які трави допоможуть очистити нирки

— 9 березня 2016 —

Токсини, які накопичуються в нирках, отруюють організм, не дозволяють вивести перероблені продукти, а згодом можуть привести до сечокам'яної хвороби. А трави м'яко та надійно допоможуть очистити нирки від шкідливих накопичень і захистити від багатьох хвороб.


Названий найкорисніший овоч на кожен день

— 9 березня 2016 —

На думку вчених, щоденне вживання в їжу звичайної моркви допомагає захистити себе від цілого букета недуг. За своєю ефективністю та просторістю ефект від поїдання моркви не поступається користі яблук.


Половині населення Землі загрожує короткозорість

— 9 березня 2016 —

Уже через 30-40 років короткозорість стане абсолютною нормою для людей, вважають учені з Університету Нового Південного Уельсу. Вони підрахували, що до 2050 року це захворювання буде у кожного другого жителя планети. Короткозорість, відповідно до припущень, приведе до повної сліпоти у 20% хворих людей.


Туберкульоз тепер можна визначити за аналізом крові

— 9 березня 2016 —

Аналіз крові, розроблений дослідниками Стенфордського університету, може стати найбільш простим і дешевим способом діагностики активної форми туберкульозу, яка позбавляє життя 1,5 мільйони осіб щорічно. 


Що таке хронічне захворювання нирок? 12 березня - Всесвітній день боротьби із захворюваннями нирок

— 9 березня 2016 —

Цей день відзначається з  2006 року з ініціативи всесвітніх професійних асоціацій нефрологів. На думку медичної громадськості, це реакція на нинішню загрозливу ситуацію. А мета дня - підвищити поінформованість про те, як важливі наші нирки для загального здоров'я, і, відповідно, зменшити частоту та наслідки захворювань нирок і пов'язаних із цим проблем в усьому світі. 


Шість причин відмовитися від уживання спиртних напоїв

— 3 березня 2016 —

Немає нічого поганого в тім, щоб випити один келих червоного вина, але що відбудеться, якщо кількість спиртних напоїв буде постійно рости? Експерти розповіли про деякі наслідки зловживання алкоголем, які однозначно змусять розумну людину негайно відмовитися від цієї шкідливої звички.


"Золоті" правила для підтримки імунітету

— 3 березня 2016 —

З віком імунітет падає - особливо помітно це стає після 50-55 років, як стверджують вчені-геронтологи. А чим слабкіший імунітет, тим швидше старіє людина. Але є й гарна новина: дослідники Гарвардської медичної школи склали список правил, що допомагають підтримати захисні сили нашого організму.


Врослий ніготь - вирішуємо хворобливу проблему

— 3 березня 2016 —

Нігтьоїда - це хворобливий стан, що заподіює сильний дискомфорт, при якому шкіра навколо нігтя запалюється (може бути через вростання нігтя). А в деяких випадках і супроводжується наявністю інфекції. Які ж симптоми та причини такого стану? Чи можна позбутися цієї проблеми натуральними засобами?


Медики знайшли рослину, що вбиває 98% ракових клітин

— 3 березня 2016 —

Артемізинін, вона ж полинь, сприяє знищенню 98% клітин рака легенів, причому всього за 16 годин. Про це повідомили вчені з Університету Каліфорнії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс