Здоров'я

Нервовий стрес: як з ним боротися?

— 20 квітня 2016 —

На думку фахівців, нервовий стрес є сьогодні одним з найпоширеніших захворювань, які характеризуються підвищеною дратівливістю і тривожністю. Від стресу і його наслідків не застрахований ніхто. Що ж можна протиставити нервовому стресу? Куди й до кого звертатися? Що робити, якщо це вже трапилося? З цими питаннями ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Олени Петрівни Венгер.


Весна - самий час зайнятися собою

— 14 квітня 2016 —

Надати шкірі сяючий і свіжий вигляд без зайвих зусиль і з мінімальними витратами часу можна за допомогою масок. Але спочатку одна зовсім не зайва порада. Якщо взимку косметологи рекомендують користуватися пудрою і тональним кремом для захисту від холоду, то навесні краще вдаватися до них менше або взагалі від них відмовитися. Шкіра повинна дихати...


П'ять перевірених способів упоратися з безсонням

— 14 квітня 2016 —

Напевно з безсонням зіштовхувався кожний. Неможливість поринути в бажаний сон - це досить неприємний стан, особливо, коли вранці очікує ранній підйом. Одних чекає напружений робочий день, інших - не менш інтенсивне навчання. Якщо випробувані методи - порахувати до ста й медитація - не допомагають, варто спробувати вирішити цю проблему інакше.


Народні засоби від гастриту

— 13 квітня 2016 —

Народні засоби від гастриту


Навіщо і як потрібно застосовувати насіння льону

— 13 квітня 2016 —

Насіння льону з давніх часів відоме своїми корисними властивостями. Це й ліки, і цінний дієтичний продукт харчування, і незамінний засіб у косметології. Усі секрети лляного насіння ще не розкриті повністю, але важливість цього продукту переоцінити важко.


Показники смертності в Україні залишаються одними з найвищих у Європі

— 13 квітня 2016 —

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав заступник міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський у ході підсумкової колегії на тему: "Про підсумки діяльності галузі в 2015 році, завдання реформування і перспективного розвитку системи охорони здоров'я України" у Мінздраві.


Жирне молоко виявилося кориснішим за знежирене

— 13 квітня 2016 —

Активне споживання жирних молочних продуктів захищає від ожиріння.


Гіпертонія - мовчазна загроза життю

— 13 квітня 2016 —

Високий кров'яний тиск, що не супроводжується якими-небудь симптомами, є однією з розповсюджених причин смерті в усьому світі. Фахівці лікарні Fortis розповіли, чому необхідно стежити за рівнем тиску й до чого приводить відсутність контролю цього рівня.


Тонзилектомія: коли операція неминуча

— 13 квітня 2016 —

Як свідчить медична статистика, котра знає все, тонзилектомія - видалення піднебінних мигдалин - є одним з найпоширеніших хірургічних втручань у дитячій отоларингології. Коли ж видаляти мигдалини або по-народному гланди? І чи потрібно це робити взагалі? З такими питаннями ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Андрія Васильовича Цимара.


Алергія залежить від сезону народження

— 7 квітня 2016 —

Учені Університету Саутгемптона виявили в крові людини маркери ДНК, пов'язані з сезоном народження та схильністю до алергії. Автори дослідження відзначають, що дана закономірність дійсно досить цікава.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс