Здоров'я

Рідкі засоби для прання підривають здоров'я дітей

— 4 травня 2016 —

За даними нового дослідження, через вплив хімічних сполук, що входять до складу таких засобів, у дітей можуть з'явитися проблеми з диханням і серцем. Крім того, збільшується ймовірність смерті.


Дихальна гімнастика від головного болю

— 4 травня 2016 —

При головному болі добре допомагає дихальна гімнастика. Вона поліпшує кровообіг у судинах голови, і біль завдяки цьому відступає. Тому в деяких випадках така гімнастика може стати реальною альтернативою таблеткам-анальгетикам.


Світ переходить на нову вакцину від поліомієліту

— 4 травня 2016 —

ВООЗ повідомила, що більше 150 країн світу почали перехід на нову поліомієлітну вакцину. Лікарський засіб, що міститься в цій вакцині, спрямований на знищення двох штамів вірусу, що залишилися у світі.


Булімія: що можна їй протиставити?

— 4 травня 2016 —

Терміном "булімія" усе частіше позначають звичайну обжерливість. Але варто знати, що це не зовсім так, адже дехто сповідає обжерливість як своєрідний культ, а от булімія - це вже розлад психіки, при якому людина практично не може контролювати власний апетит і кількість з'їденої їжі. Чому виникає булімія? Як з нею боротися? Що можна зробити самому? Про це ми розпитали фахівця - психотерапевта, кандидата медичних наук Олега Степановича Фітькало.


Людям за 40 слід працювати не більше трьох днів на тиждень

— 27 квітня 2016 —

Працівники старше 40 років показують найкращі результати праці, коли зайняті не більше трьох днів на тиждень, йдеться в дослідженні австралійських учених, у якому взяли участь близько 3 000 чоловіків і 3500 жінок старше 40 років.


Як вийти з посту без шкоди для здоров’я

— 27 квітня 2016 —

Великий Піст – це унікальна можливість позбутись всього зайвого (не лише кулінарних надмірностей, але й шкідливих звичок та іншого), що заважає православним християнам набути духовного піднесення. 


Кропива - засіб від багатьох недуг

— 27 квітня 2016 —

Ця "кусюча" рослина містить достатню кількість "живих" вітамінів, і з приходом весни господарки намагаються ввести в раціон борщі й салати з добавкою кропиви.


Настій з вівса допоможе при здутті живота

— 27 квітня 2016 —

Не обов'язково обмежуватися вівсяними пластівцями на сніданок або полуденок, можна пити настій вівса перед основними прийомами їжі; це допомагає запобігти утворенню газів. 


Кальцій інсульту не перешкода!

— 27 квітня 2016 —

Фахівці Сеульського національного університету стверджують, що вживання додаткового кальцію знижує ризик серцево-судинних захворювань, крім інсульту.


Тестостерон - ліки від інфаркту

— 27 квітня 2016 —

Учені інституту серця в Солт-Лейк-Сіті використовують тестостерон для зниження ризику серцевих захворювань у чоловіків. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс