Здоров'я

Учені довели зв'язок між погодою і болем

— 22 вересня 2016 —

Спостереження за життям майже десяти тисяч людей за допомогою смартфонів допомогли вченим довести, що погодні умови, особливо сонячні й дощові дні, дійсно впливають на силу і частоту проявів хронічних болів, про що вони розповіли на Британському фестивалі науки в Суонсі.


Як перемогти депресію?

— 22 вересня 2016 —

Якщо настрій поганий, фахівці Європейського наукового фонду радять помріяти про що-небудь дуже приємне. Уявити, що ваша заповітна мрія може здійснитися й хоча б на якийсь час зберегти це відчуття.


Здорове харчування при цукровому діабеті

— 21 вересня 2016 —

Харчування при цукровому діабеті грає дуже важливу роль, адже по своїй природі ця хвороба прямо пов'язана з порушенням процесу метаболізму. Правильне харчування й адекватне лікування - два фактори, які здатні впливати на самопочуття діабетика й на швидкість розвитку ускладнень хвороби. Правильно сполучаючи терапію і харчування, діабетик у стані контролювати рівень цукру в крові. Яким же має бути раціон при цукровому діабеті?


Лікарські трави, які допоможуть очистити нирки

— 20 вересня 2016 —

Вода необхідна для виведення рідин з організму та підтримки нирок здоровими. Настої лікарських трав допоможуть нам вивести зайву рідину з організму.


Від пози, у якій ви спите, залежить ваше здоров'я

— 15 вересня 2016 —

Ми проводимо третину нашого життя уві сні, але хоча прийнято вважати, що сон корисний для здоров'я, багато людей навіть не підозрює, що може наносити своєму здоров'ю непоправну шкоду уві сні.


Медовий скраб для ідеальної шкіри обличчя

— 15 вересня 2016 —

Мед - один з найцінніших продуктів природи, його корисні властивості вже не раз були доведені вченими, а всі любителі даних ласощів регулярно помічають поліпшення в самопочутті й загальному стані організму. Незважаючи на свою довгу історію, всі можливості даного продукту не вивчені до кінця, а способи застосування меду тільки продовжують розширюватися.


Як приготувати цілющу настоянку з волоських горіхів

— 15 вересня 2016 —

Волоський горіх - це джерело корисних речовин і вітамінів. У навколоплідниках, молочних плодах і листях волоських горіхів міститься просто величезна кількість корисних для людського організму речовин. Це алкалоїди, каротин, вітамін E, аскорбінова кислота.


Обмежувати цукор у харчуванні дітей потрібно з дитинства

— 15 вересня 2016 —

Дослідники Університету Джорджії встановили, що ймовірність розвитку ожиріння у дітей прямо пропорційна кількості цукру, яку вони вживають.


Недосипання приводить до втрати пам'яті

— 15 вересня 2016 —

Позбавлення сну на період більше п'яти годин приводить до втрати пам'яті, стверджують дослідники Інституту Гронінгена.


Учені обчислили оптимальний термін народження близнюків

— 14 вересня 2016 —

Близнюки мають народжуватися на три тижні раніше покладеного строку, щоб знизився ризик їхньої смерті в дитинстві. Це з'ясувала міжнародна група вчених зі США, Канади і Європи.  Результати дослідження представлені в журналі British Medical Journal.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс