Здоров'я

Вовчанка: лікування народними засобами

— 17 серпня 2016 —

Така серйозна недуга, як червона вовчанка проявляється у хворих людей хронічною утомою, запаленням суглобів, виразками на слизовій, підвищеною чутливістю до сонячних променів. Однак найбільш характерним симптомом хвороби є червона висипка на обличчі, що локалізується в області перенісся у формі метелика.


Сокові дієти руйнують печінку

— 17 серпня 2016 —

Фахівці вважають, що таке моно-харчування викликає утому й може стати причиною хвороби печінки. Незважаючи на це останнім часом сокові дієти набирають популярність.


Ученим удалося придушити процес розмноження вірусу імунодефіциту людини

— 17 серпня 2016 —

Ученим з Кембриджського університету й Королівського коледжу в Лондоні вдалося придушити розмноження ВІЛ, заблокувавши отвори в білковій оболонці. 


Як зберегти засмагу: п'ять головних правил

— 17 серпня 2016 —

Що потрібно робити, щоб ваша літня засмага радувала вас як можна довше?


Що робити при зубному болі в подорожі

— 17 серпня 2016 —

Зубний біль з'являється завжди недоречно, особливо якщо ви на відпочинку. Як з'їздити у відпустку й не затьмарити її пошуками стоматолога?


Кавун - корисні властивості й правила вибору

— 11 серпня 2016 —

Щороку люди з нетерпінням чекають літа не тільки через відпустки, сонячне тепло й пляжні радості. Немаловажним аргументом на користь цього сезону є те, що з баштана приїжджають смугасті м'ячі. Ну, знаєте, ті, що найсолодкіші, цукрові, а каптани зелені, оксамитові... Втім, вистачить загадок, тим більше що відповіді на них кожний знає з дитинства - звичайно ж, мова про кавуни.


Зелене смузі допоможе знизити високий тиск і очистити нирки

— 11 серпня 2016 —

Овочі допомагають нам боротися з затримкою рідини та сприяють виведенню токсинів. Разом зі збалансованою дієтою, вони є ефективним засобом для регуляції та зниження нашого кров'яного тиску.


Оптимальний робочий тиждень для тих, кому за сорок

— 11 серпня 2016 —

Люди, чий вік перевалив за  40 років, мають працювати не більше 30 годин на тиждень, так думають співробітники австралійського Мельбурнського університету і японського Університету Кейо.


Грози небезпечні для роботи серця

— 11 серпня 2016 —

Експерти розповіли, що насправді відбувається з нашим "мотором" і судинами влітку, і як грамотно допомогти літній людині, якщо через погоду у неї скаче тиск і пустує серце.


Усього лише година для найголовніших справ

— 11 серпня 2016 —

Офісні працівники та інші люди, які протягом дня сидять вісім годин, можуть уникнути ризиків, пов'язаних зі здоров'ям, завдяки годині фізичної активності на день, припускається в новому дослідженні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс