Здоров'я

Ефірні олії від головного болю

— 21 липня 2016 —

Ефірні олії широко використовуються в народній медицині для лікування різних захворювань. Завдяки своїм цілющим властивостям ефірні олії прекрасно справляються з лікуванням головного болю.


Населення України за січень-травень скоротилося на 86,6 тис. осіб, до 42 млн 674 тис.

— 21 липня 2016 —

Чисельність населення України за станом на 1 червня 2016 року склала 42 млн 674 тис. осіб, що, за оцінками Державної служби статистики України, на 86,6 тис. осіб менше, ніж на початок року. 


Лікування раку без операцій

— 21 липня 2016 —

Учений університету штату Техас доцент Метью Гдовін запатентував безпрецедентний метод знищення ракових клітин. За дві години застосування технологія дозволяє знищити близько 95 відсотків ракових клітин.


"Ми це зробили": українські лікарі вперше пересадили механічне серце

— 21 липня 2016 —

В Інституті серця вперше в Україні імплантоване механічне серце. Про це в Facebook написав лікар-кардіохірург Борис Тодуров. 


Як не захворіти від кондиціонера в офісі

— 21 липня 2016 —

Прийнято вважати, що влітку занедужати дуже важко. Звичайно ж, спека до мінімуму знижує ризик підхопити який-небудь грип. Але от застудитися влітку можна досить просто. І дякувати за це потрібно тим самим технологіям, які покликані зробити наше життя комфортним. Мова йде про кліматичну техніку, зокрема - про кондиціонери.


Згоріли на сонці - що робити?

— 21 липня 2016 —

Улітку практично у всіх людей виникає непереборне бажання поніжитися в ласкавих променях сонця. Рівна засмага, підкреслюючи красу та здоров'я, завжди приємна і приваблива для очей. Дуже важливо в погоні за гарною засмагою не потрапити на прийом до лікаря із сонячним опіком і не заточити себе в приміщенні на кілька днів, оскільки після довгого перебування на сонці легко можна згоріти й  одержати сонячний або тепловий удар. На питання, як не згоріти на сонці і що робити, якщо це вже трапилося? - відповідає фахівець - доцент,  кандидат медичних наук  Ірина Володимирівна Шалько.


Маски з куркуми

— 14 липня 2016 —

Напевно багато жінок знають, що куркума - це особливий вид спеції, що широко застосовується  в кулінарії і має очевидний ефект у косметичних процедурах.


Народні засоби від подагри

— 14 липня 2016 —

Подагра - це важка форма порушення обміну речовин. При цьому захворюванні солі сечової кислоти починають відкладатися в суглобах, і відбувається їхнє запалення. Хвороба вражає практично всі суглоби, але в першу чергу звичайно страждають суглоби великих пальців ніг. 


Діабетикам заборонили їсти вівсянку швидкого готування

— 14 липня 2016 —

За словами фахівців, у такій вівсянці міститься багато цукру і штучних ароматизаторів. Вони здатні підвищити рівень цукру в крові. Звичайну вівсянку людям, які страждають від діабету, вживати можна, розповідає Science World Report.


Ігри в карти ефективно гарні після інсульту

— 14 липня 2016 —

Прості карткові ігри допомагають швидше відновитися після інсульту, стверджують канадські дослідники.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс