Здоров'я

В "моді" серцеві напади без класичних симптомів

— 8 червня 2016 —

Майже половина всіх серцевих нападів відбувається без класичних симптомів, стверджують дослідники американського кардіологічного дослідницького центру Wake Forest Baptist Medical Centre.


Жителька Індії народила найважчу у світі дитину

— 8 червня 2016 —

В Індії народилася найважча у світі дитина, вага якої склала майже 7 кілограмів. 


Донорські клітини допомагають підсилити імунну відповідь у ракових хворих

— 8 червня 2016 —

Міжнародна група дослідників установила: якщо клітини імунної системи людини не можуть розпізнавати й боротися з пухлинами в організмі, цю функцію можуть виконувати запозичені імунні клітини.


Обережно! Вірні симптоми мікроінсульту

— 8 червня 2016 —

Мікроінсульт нерідко називають попередником інсульту, а в деяких випадках лікарі попереджають хворих про те, що напад - це привід негайно подбати про своє здоров'я, не відкладаючи на "потім". У будь-якому разі мікроінсульт не менш серйозне захворювання, якщо порівнювати його зі звичайним інсультом, тому як у момент нападу з'являються такі ж симптоми, щоправда, вони наносять не таку шкоду здоров'ю, як при інсульті.


Як боротися з діабетом без уколів і таблеток

— 8 червня 2016 —

Усім, хто знайомий з діабетом 2-го типу, відомо, що це - хронічне захворювання, при якому порушується обмін вуглеводів, а рівень цукру (глюкози) у крові у хворого тримається вище норми. 


Як позбутися тріщин на п'ятах

— 6 червня 2016 —

Тріщини на п'ятах, звичайно ж,  самі по собі доставляють масу незручностей, украй хворобливі і не тільки. Адже найбільша небезпека в тому, що ці місця позбавлені будь-якого захисту, через тріщини може проникнути будь-яка інфекція.


Ягода з унікальними властивостями

— 6 червня 2016 —

Усі ми з дитинства любимо черешню, а в чому полягає її користь, знає не кожний. Крім приємного смаку, як відзначають дієтологи, черешня має багатий вітамінний склад. Унікальні корисні властивості цієї ягоди відомі з давніх часів.


П'ять корисних рецептів з кульбаби

— 1 червня 2016 —

Кульбаба - це зовсім не бур'ян, а дуже цінна лікарська рослина. І квітки, і листя, і корені кульбаби багаті корисними речовинами, тому кульбабу іноді називають "жовтим женьшенем".


Ефективне очищення суглобів соком буряка

— 1 червня 2016 —

Буряк дає енергію клітинам, зв'язує токсини, що утворюються в процесі життєдіяльності організму, сприяє їхньому виведенню, поліпшує перистальтику кишечнику, є ефективним лікувальним засобом.


Чи впливає позмінна робота на розумові здібності?

— 1 червня 2016 —

Уже доведено, що робота зі змінним графіком здатна підвищувати ризик розвитку ожиріння, діабету 2-го типу та навіть деяких форм раку.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс