Здоров'я

Як швидко позбутися болю в попереку

— 25 серпня 2016 —

Біль у попереку може бути викликаний не тільки багатогодинним сидінням за робочим столом, але й надмірним навантаженням на стегна під час тренувань. Позбутися неприємних відчуттів можна за допомогою дуже простого розтягування.


Журавлина: болотяний лікар

— 25 серпня 2016 —

Морс із болотної ягоди не тільки смачний, але й корисний. Він нормалізує гормональний фон, бореться із застудами й виводить холестерин.


Петрушка й кріп - основа ліків проти раку

— 25 серпня 2016 —

Фахівці Московського фізико-технічного інституту змогли одержати з насіння петрушки й кропу основу ліків від раку.


Щеплення від небезпечних інфекцій зроблені лише п'ятій частині дітей

— 25 серпня 2016 —

Після випадку з Надією Савушкіною, яка майже не вмерла від правця через відсутність у Дніпропетровській області вакцини, питання вакцинації українських дітей від небезпечних інфекцій стало ще більш актуальним.


Замість швидкої - дзвоніть у колцентр!

— 25 серпня 2016 —

Міністерство охорони здоров'я України повідомило про плани на майбутнє - створити діючий колцентр для забезпечення громадян країни консультаціями фахівців.


Які вони "осінні" хвороби і як від них уберегтися

— 25 серпня 2016 —

Літо підходить до кінця і зовсім скоро прийде осінь, яка асоціюється у людей з дощами, холодом, застудою та грипом.


Учені розвінчали концепцію "здорового ожиріння"

— 25 серпня 2016 —

Шведські вчені визнали неспроможною концепцію метаболічно здорового ожиріння. Ця теорія одержала поширення приблизно 15 років тому і припускає, що в деяких випадках зайва вага є фізіологічно нормальною і не приводить до порушення обміну речовин.


Трохи спорту у швидкому ритмі

— 25 серпня 2016 —

Як би це не здавалося банально, але все в житті залежить від нас самих. Ось пригадайте, скільки мотиваційних цитат ми вже прочитали, скільки відео, що призивають "зараз же діяти", подивилися. Однак, незважаючи на все це, ми продовжуємо просто шукати відмовки і виправдання замість того, щоб взяти й почати займатися спортом або хоча б звичайною фізкультурою для підтримки тіла здоровим і гарним. Так як ж все-таки це зробити? Із цим питанням ми звернулися до фахівця - кандидата медичних наук, доцента Тетяни Миколаївни Амеліної.


Про ваше здоров'я розкажуть руки

— 17 серпня 2016 —

Найдивніше, що не тільки організм впливає на стан рук, але й навпаки - руки свідчать про стан організму.


Як позбутися зайвої солі

— 17 серпня 2016 —

Сіль необхідна для правильного функціонування організму. Однак її надлишок приводить до сумних наслідків. Отже, виводимо!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс