Здоров'я

Чоловіки та жінки сплять по-різному

— 29 вересня 2016 —

Фахівці Університету Макгілла повідомили про відкриття - чоловіка й жінки сплять по-різному, причому жінки більш схильні до порушень сну. 


Здорові продукти нині в моді

— 28 вересня 2016 —

Дослідники Університету Чикаго розробили програму харчової мотивації підлітків. Вони використовували здорові продукти як головну мотивацію для відмови від фастфуда і схуднення.


Домашній пил - причина алергії, астми й рака

— 28 вересня 2016 —

Звичайний побутовий пил може привести до розвитку алергії та бронхіальної астми. Про це свідчать результати дослідження співробітників Інституту громадського здоров'я Мілкена в Університеті Джорджа Вашингтона.


Як боротися з сильним кашлем?

— 28 вересня 2016 —

Кашель виводить з організму різні шкідливі тіла. Кашель, в основному з'являється при різних легеневих захворюваннях, і може нести за собою такі відомі захворювання як: пневмонія, бронхіальна астма й туберкульоз. Так само можуть бути менш відомі легкі захворювання, як застуда, грип. Якщо у людини просте ГРЗ, то це захворювання досить легко лікується простими народними засобами й також спеціальними протикашлевими таблетками.


Як восени харчуватися, щоб підготувати організм до зими

— 28 вересня 2016 —

Осінь - прекрасна пора року. На жаль, саме в цей момент у нашому організмі починає накопичуватися жировий запас. Так відбувається, тому що з настанням осені, а надалі й зими, підвищується апетит. Ось чому нині самий час поговорити про те, як правильно харчуватися восени, не нашкодивши здоров'ю, а також, не набравши зайву вагу. Про це нам розповіла фахівець - лікар-гігієніст вищої категорії, кандидат медичних наук Любов Кіцула.


Гіпотонія - низький кров'яний тиск

— 22 вересня 2016 —

Низький тиск і низький пульс належать до гіпотонічного стану. Низьким вважається тиск менше 100/60 мм рт.ст. Гіпотонія може зустрічатися й у молодому, і в літньому віці. Вона може бути фізіологічною, а може виступати, як патологічна зміна. Серед факторів, при дії яких розвивається низький тиск, причини можуть бути найрізноманітнішого характеру.


Цілющі добавки до чаю

— 22 вересня 2016 —

Чорний і зелений чай - джерело вітамінів і живильних речовин. Вони є природними антиоксидантами, знімають стрес, піднімають настрій, зігрівають і охолоджують. Здавалося б, чи може цей напій бути ще кориснішим? Звичайно, так.


Зелена аптека: солодець

— 22 вересня 2016 —

Солодець - суперзасіб при кашлі - у древніх рецептах зустрічається дуже часто. Саме він був першорядним лікувальним зіллям.  


Манго нейтралізує шкідливі наслідки жирної їжі

— 22 вересня 2016 —

Манго - новий фаворит західних дієтологів. За їхніми словами, він здатний допомогти в боротьбі з ожирінням і діабетом 2-го типу, пише The Daily Mail. 


Діти в Україні втрачають зір

— 22 вересня 2016 —

Українські офтальмологи стурбовані - вік короткозорих українців стає усе менше. Кожний четвертий школяр, за даними фахівців, страждає через проблеми з зором.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс