Кулінарія
Рецепти бутербродів для неквапливих недільних сніданків
— 23 березня 2016 —
Виспатися і смачно поснідати - перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тім, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашечку ароматної кави й поснідати всією родиною.
Курка в медово-гірчичному маринаді
— 17 березня 2016 —
4 курячих стегенця, 3 ч. л. зернистої гірчиці, 3 ст. л. рідкого меду, 3 ст. л. рослинної олії, сік невеликого лимона, 2 ст. л. нарубаної зелені петрушки, 1 натертий зубок часнику, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Рис з овочами та грибами
— 17 березня 2016 —
300 г рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, 100 г зеленого горошку, 100 г спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, перець, рослинна олія для смаження.
Салат з квасолею "Хрусткий"
— 17 березня 2016 —
Червона квасоля - 1 банка (200 г), мариновані огірки - 100 г, мариновані опеньки - 100 г, помідори - 100 г, сметана (або майонез) - 2 ст. л., сухарики житні - 50 г, сіль - за смаком.
Сочники з дитинства
— 17 березня 2016 —
Вершкове масло (розм'якшене) - 70 г, сметана - 4 ст. л., борошно - 2-2,5 скл., цукор - 1/2 скл., сіль - щіпка, яйце - 1 шт., сода - 1/4 ч. л.
Для начинки: сир або сирна маса - 170 г, цукор - 2 ст. л., сметана - 1 ст. л., яєчний білок - 1 шт., борошно - 1 ст. л., яєчний жовток - 1 шт.
Що приготувати з готового листкового тіста
— 17 березня 2016 —
Готове листкове тісто - це справжня палочка-виручалочка. З ним можна приготувати безліч смачних і цікавих страв і при цьому затратити мінімум сил і часу.
Ледачі вареники з картоплею
— 10 березня 2016 —
Картопля (очищена) - 700 г, борошно - 100-140 г, вершкове масло - 50 г, ріпчаста цибуля - 1 шт., яйце - 2 шт., перець чорний мелений, сіль - за смаком, вершкове масло для обсмажування.
Торт "Повітряний замок"
— 10 березня 2016 —
Для бісквіта: яйця - 6 шт., цукор - 1 скл., борошно - 1 скл.
Для безе: яєчні білки - 4 шт., цукор - 1 скл. (або 0,5 скл. цукру і 0,5 скл. цукрової пудри), ванільний цукор - 1-2 ч. л.
Для просочення: полуничне варення - 3 ст. л., кип'ячена вода - 1 ст. л., коньяк - 1 ч. л.
Для крему: вершкове масло - 200 г, варене згущене молоко - 1 банка. Для прикраси: шоколад гіркий - 100 г, волоські горіхи.
Паштет з курячої печінки
— 10 березня 2016 —
Печінка куряча - 500 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 50-100 г, сіль, перець.
Як витримати піст? Готуємо смачні пісні страви
— 10 березня 2016 —
14 березня у православних починається Великий піст - найдовший і найсуворіший у році. У цей час віруючі люди виключають зі свого раціону всі продукти тваринного походження (за винятком риби по деяких днях).
1 | ... | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | ... | 220 |