Кулінарія

Пиріг «Ноктюрн»

— 23 жовтня 2013 —

Основа: сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., 1 яйце, цукор - 2 ст. л., борошно - 1,75 скл., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: 3 яйця, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., масло вершкове - 100 г, цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.


Салат «Венеція»

— 23 жовтня 2013 —

400 г курячих грудок, 300 г печериць, 200 г чорносливу, 200 г сиру, 2-3 картоплини, 2-3 яйця, 1 огірок, майонез.


Ескалоп зі свинини

— 23 жовтня 2013 —

Філе свинини, 4 ст. л. несолоного вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 2,5 скл. молока, 200 г тертого сиру, сіль і перець - за смаком.


Секрети смачного м'яса

— 23 жовтня 2013 —

.


Як правильно солити їжу під час готування?

— 23 жовтня 2013 —

Найчастіше господарки солять їжу не замислюючись, «на автоматі». Але для того, щоб смак тієї або іншої страви виявився повною мірою, її потрібно солити у певний час.


Фокача з оливками

— 23 жовтня 2013 —

200 г борошна, 4 цибулини, 20-25 оливок, 10 анчоусів, 7-8 зубків молодого часнику, жменя порубаної петрушки, 80 мл маслинової олії, 1 ч. л. цукру, 1/2 ч. ложки сухого чебрецю, 5 г сухих дріжджів, щіпка свіжомеленого чорного перцю, 1/2 ч. л. морської солі.


Ніжна картопляна запіканка з гарбузом

— 23 жовтня 2013 —

Картопля - 3-4 середніх штуки, 1 велика морквина, гарбуз очищений - 250 г, 3 яйця, 250 мл молока, сіль, перець - за смаком, прованські трави.


Шоколадний мус

— 23 жовтня 2013 —

125 г плиткового шоколаду, 75 г вершкового масла, 2 дуже свіжих яєчних жовтки, 3 яєчних білки, 20 г цукрового піску.
Для прикраси: стружка білого шоколаду, какао для посипання, гілочка свіжої м'яти.


Салат «Легкість»

— 16 жовтня 2013 —

Крабові палички - 200 г, пекінська капуста - 200 г, ананаси - 1/2 банки (200 г), кукурудза - 1/2 банки (200 г).
Для заправлення: майонез (або сметана), сіль.


Курка по-середземноморськи

— 16 жовтня 2013 —

10 курячих гомілок, 3 свіжих помідори (або у власному соку), 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки, зелень, олія для смаження.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...