Кулінарія
Рулет з лаваша з крабовими паличками й огірком
— 7 квітня 2016 —
Лаваш вірменський - 1 шт.; майонез - 2-3 ст. л.; листя салату - 0,5 пучки; палички крабові - 200 г; яйце - 2 шт.; огірок свіжий - 1 шт.
Курячі мафіни з сиром
— 7 квітня 2016 —
Курячі грудинки - 2 шт., сир тертий - 1 скл., борошно - 1/2 скл., молоко - 1/2 скл., яйця - 2 шт., зелень - за смаком, майонез - 2 ст. л., сметана - 2 ст. л., спеції - за смаком.
Готуємо медяний торт
— 7 квітня 2016 —
Уже одна назва торта "медовик" навіває солодкі спогади про приємно проведений вечір за чашкою чаю або веселий день народження в дитинстві.
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею
— 31 березня 2016 —
Кефір, курячі стегна, картопля, трави, сіль, перець, часник, томати.
Пиріг до чаю "Ноктюрн"
— 31 березня 2016 —
Борошно - 1,75 скл., сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., яйце - 1 шт., цукор - 2 ст. л., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: масло вершкове - 100 г, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., яйця - 3 шт., цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.
Салат «Корида»
— 31 березня 2016 —
Помідори - 3-4 шт., крабові палички - 1 упаковка, кукурудза консервована - 1 банка, сухарики з білого хліба, сир - 200 г, часник - 2 зубки, майонез, сіль.
Страви з рисом
— 31 березня 2016 —
Рис - це не тільки азіатська кухня й не обов'язково плов. Навіть звичайний рис може стати істинним делікатесом, якщо його правильно приготувати: він виливає чудесний аромат, має неповторний смак і виглядає просто разюче. А ще це дуже корисний продукт.
М'яка нуга з горіхами
— 24 березня 2016 —
Мед - 2/3 скл., яєчні білки - 2 шт., горіхи (мигдаль, волоські - за смаком) - 1 скл., курага - 1/2 скл., цедра лимона - 1/2 фрукта.
Морквяна запіканка
— 24 березня 2016 —
Сир - 200 г., морква - 1 шт., яйце - 1 шт., кефір - 70 мл., манна крупа - 50 г., коричневий цукор - 2 ст. л., ванілін - за смаком.
М'ясо в імбирно-медовому соусі
— 24 березня 2016 —
500-700 г нежирної свинини, нарізаної поперек волокон скибами товщиною 2-2,5 см, 1/2 лимона, корінь імбиру, 2 зубки часнику, половина стручка зеленого гострого перцю, 100 мл коньяку, 1 ст. л. меду.
1 | ... | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | ... | 220 |