Кулінарія

Рулет з лаваша з крабовими паличками й огірком

— 7 квітня 2016 —

Лаваш вірменський - 1 шт.; майонез - 2-3 ст. л.; листя салату - 0,5 пучки; палички крабові - 200 г; яйце - 2 шт.; огірок свіжий - 1 шт.


Курячі мафіни з сиром

— 7 квітня 2016 —

Курячі грудинки - 2 шт., сир тертий - 1 скл., борошно - 1/2 скл., молоко - 1/2 скл., яйця - 2 шт., зелень - за смаком, майонез - 2 ст. л., сметана - 2 ст. л., спеції - за смаком.


Готуємо медяний торт

— 7 квітня 2016 —

Уже одна назва торта "медовик" навіває солодкі спогади про приємно проведений вечір за чашкою чаю або веселий день народження в дитинстві.


Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею

— 31 березня 2016 —

Кефір, курячі стегна, картопля, трави, сіль, перець, часник, томати.


Пиріг до чаю "Ноктюрн"

— 31 березня 2016 —

Борошно - 1,75 скл., сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., яйце - 1 шт., цукор - 2 ст. л., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: масло вершкове - 100 г, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., яйця - 3 шт., цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.


Салат «Корида»

— 31 березня 2016 —

Помідори - 3-4 шт., крабові палички - 1 упаковка, кукурудза консервована - 1 банка, сухарики з білого хліба, сир - 200 г, часник - 2 зубки, майонез, сіль.


Страви з рисом

— 31 березня 2016 —

Рис - це не тільки азіатська кухня й не обов'язково плов. Навіть звичайний рис може стати істинним делікатесом, якщо його правильно приготувати: він виливає чудесний аромат, має неповторний смак і виглядає просто разюче. А ще це дуже корисний продукт.


М'яка нуга з горіхами

— 24 березня 2016 —

Мед - 2/3 скл., яєчні білки - 2 шт., горіхи (мигдаль, волоські - за смаком) - 1 скл., курага - 1/2 скл., цедра лимона - 1/2 фрукта.


Морквяна запіканка

— 24 березня 2016 —

Сир - 200 г., морква - 1 шт., яйце - 1 шт., кефір - 70 мл., манна крупа - 50 г., коричневий цукор - 2 ст. л., ванілін - за смаком.


М'ясо в імбирно-медовому соусі

— 24 березня 2016 —

500-700 г нежирної свинини, нарізаної поперек волокон скибами товщиною 2-2,5 см, 1/2 лимона, корінь імбиру, 2 зубки часнику, половина стручка зеленого гострого перцю, 100 мл коньяку, 1 ст. л. меду.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс