Ваш дім

Виготовлення буржуйки власноруч

— 21 листопада 2012 —

Буржуйка може використовуватися не тільки для обігріву невеликого приміщення, але і для приготування їжі. Найчастіше таку конструкцію можна зустріти не у житлових приміщеннях, а на складах, у теплицях, гаражах або будинках з сезонним проживанням, дачах. Пічка-буржуйка просто незамінна, тому що, використовуючи невелику кількість палива, можна створити оптимальну температуру у приміщенні і приготувати повноцінний обід.


Як вирівняти стіни - 2 способи

— 21 листопада 2012 —

Ідеально рівні стіни у квартирі - обов'язкова норма для всіх, хто затіяв ремонт.


Аромат вашого дому: приємні запахи в будинку

— 14 листопада 2012 —

Будинок стане затишнішим завдяки приємним запахам. Але іноді недостатньо прибратися та провітрити приміщення. Як зробити так, щоб аромати наповнювали кожний куточок вашого дому?


Стара кахельна плитка: поновлюємо і прикрашаємо

— 14 листопада 2012 —

Виконати ремонт кахельної плитки можна власними силами і без істотних фінансових витрат. Для цього ушкоджені шви потрібно зачистити, а зіпсовану плитку замінити новою.


Як утеплити балкон або лоджію власноруч

— 7 листопада 2012 —

Кожний з нас мріє про велику і простору квартиру, де було б багато вільного простору не тільки для зберігання речей, але і для життя.


Ганна Фроловцева: «Плями на меблях відтираю звичайною стирачкою»

— 7 листопада 2012 —

Зірка серіалу «Вороніни» у житті значно спокійніша своєї кіногероїні. Але що поєднує обох жінок - це любов до власного будинку. Меблі у квартирі Ганни Фроловцевої блищать і сяють немов нові. Але ж майже вся обстановка акторки має багату історію та іде коріннями у XIX століття. У відмінному стані свої фамільні меблі артистка підтримує особисто.


Як позбутися від короїда та червиці

— 31 жовтня 2012 —

У мене є дачний будиночок. Останнім часом стала помічати характерний хрускіт, видаваний у товщі деревини короїдами або червицями. Підкажіть, як позбутися від неприємних комах?


Зовнішнє та внутрішнє утеплення будинку

— 24 жовтня 2012 —

У холодну пору року дуже високою є ймовірність втрат тепла з житлових будинків, якщо роботи з його збереження не проводилися зовсім або були зроблені неякісно.


Способи дезінфекції льоху

— 24 жовтня 2012 —

Для того щоб поліпшити умови збереження врожаю у льохах і сховищах, за місяць до закладення овочів і консервантів проводиться дезінфекція. Найпростішим і доступним способом дезінфекції є звичайна побілка вапном стін і ємкостей для зберігання. 


Як заощадити на воді

— 17 жовтня 2012 —

Де вода - там і життя. Ця проста істина відома здавна, але лише відносно недавно люди замислилися про обмеженість водних ресурсів і необхідності заощаджувати прісну воду. А в приватному житлі економія важлива подвійно, адже, крім турботи про екологію, мова йде ще й про заощадження власних коштів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс