Ваш дім

Мило своїми руками

— 2 листопада 2016 —

Різноманітні брусочки мила ручної роботи із запаморочливими ароматами продаються в косметичних крамницях зовсім недешево. Але навіщо купувати? Можна зробити ароматне чудо своїми руками. 


Штори, які допоможуть зберегти тепло

— 26 жовтня 2016 —

З початком морозів питання енергозбереження виходить на перше місце. І навіть якщо ви не замислюєтеся над проблемами забруднення навколишнього середовища і глобального потепління, подумати про ефективність опалення все-таки варто, тому що це дозволить істотно заощадити.


Як очистити праску і повернути їй первозданний вигляд

— 26 жовтня 2016 —

Якщо ви подивитеся на вашу праску уважніше, то помітите, що до її поверхні, яка прасує, прилипають синтетичні волокна й поступово їх стає так багато, що праска темніє.


Робимо гойдалку своїми руками

— 20 жовтня 2016 —

Ми відправляємося на дачу відпочити й попрацювати. Ми мріємо полежати в гамаку, попити чайку на свіжому повітрі, але дитині цього мало. Її енергія вимагає розумного застосування, і в наших силах створити правильні умови для цього. Простий і практичний спосіб - зробити гойдалку своїми руками.


Рослини, яких бояться миші

— 20 жовтня 2016 —

Наші бабуся для боротьби з гризунами використовували не тільки мишоловки або кота, але й рятували будинок і льох ароматними травами.


Будинок, у якому ми живемо

— 19 жовтня 2016 —

Що таке будинок? Мабуть, для кожного це набагато більше, ніж просто чотири стіни й дах. З будинком пов'язані мрії про щастя, довголіття й статок, взагалі в гарному будинку, як говориться, і стіни допомагають. Наші предки дуже серйозно підходили до зведення житла, оточивши цей процес багатьма обрядами й повір'ями. І, як виявилося, були праві. Як показали наукові дослідження, кожний камінь, кожне дерево, та й сама земля під будинком несуть певну інформацію. А от яку саме? 


Кашпо зі старих ганчірок і цементу

— 12 жовтня 2016 —

Дуже оригінальні кашпо для садових рослин можна самостійно зробити зі старих непотрібних ганчірок і цементу.


Свято, яке особливо шанувалося українськими козаками. 14 жовтня - Покрова Пресвятої Богородиці й День захисника України

— 12 жовтня 2016 —

Це свято - одне з найшанованих у православ'ї, а в народі його називають ще Третя Пречиста. У цей день православні із вдячністю та вірою приймають заступництво й клопотання перед Богом Пресвятої Діви Марії, згадують історичні події далекої Візантійської епохи, звідки пішло коріння національного українського свята, шанованого славними українськими козаками, покровителькою яких вважається Богородиця. 


Як не змерзнути у власній квартирі в міжсезоння

— 5 жовтня 2016 —

На початку осені є такий період, коли вже похолодало, але опалення ще не увімкнули. Тобто начебто і не сильно холодно, але вдома стало незатишно. Доводиться натягати вовняні шкарпетки і вкутуватися в теплі кофти. Ми хочемо поділитися простими порадами, як не змерзнути у власній квартирі рано восени.


Як позбутися молі на кухні назавжди

— 5 жовтня 2016 —

Міль на кухні - це не тільки літаючі метелики, але і їхні лялечки, личинки і яйця. А значить, щоб вивести шкідників назавжди, боротися з ними потрібно комплексно - знайти й ліквідувати вогнище, вичистити меблі/стелю, викинути все, що було заражене й обробити потенційно заражені продукти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс