Ваш дім

День пророка Іллі

— 29 липня 2015 —

За церковною традицією 2 серпня православні відзначають день пам'яті старозавітного пророка Ілії, святого, який користувався особливою повагою і шануванням серед народу. Цей день для сільського жителя був поворотним моментом у господарських справах. 


«Міцні» мильні бульки своїми руками

— 22 липня 2015 —

А потрібно зовсім небагато: гліцерин (можна купити в будь-якій аптеці) - 25 г, цукор - 2 ч. л., рідина для миття посуду - 2 ст. л., вода - 150 г.


Басейн зі звичайних ящиків

— 22 липня 2015 —

У літню спеку хочеться не тільки мріяти про басейн, але й плескатися в ньому. Ідея, запропонована в статті, - просто геніальна! Адже облаштувати особистий басейн - це солідна сума грошей, а бюджетніше варіанта, чим цей, не знайти...


Майстер-клас з декупажу: декоруємо кухонні дощечки

— 15 липня 2015 —

Зробити декупаж дерев'яної кухонної дошки не складно навіть починаючим рукодільницям. У цьому ви зможете самі переконатися на прикладі цього майстер класу з декупажу. 


Чому ви продовжуєте зберігати яйця в холодильнику?

— 9 липня 2015 —

Якщо ви житель пострадянської держави, то напевно зберігаєте яйця в холодильнику. Але що, якщо ми скажемо, що в більшості інших країн так не роблять? У більшості країн Європи яйця зберігають або безпосередньо на прилавку при кімнатній температурі, або на столі на кухні.


Квіти на стіну в скляних баночках

— 9 липня 2015 —

Якщо ви хочете затратити мінімум коштів, і при цьому отримати стильні вази, усе що вам буде потрібно - це роздобути трохи непотрібних скляних пляшечок, трохи мотузки і клей.


Свято Івана Купала: звичаї, традиції і вірування

— 1 липня 2015 —

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято молоді – Купало або Купайло, що з часом, після прийняття християнства, деякою мірою трансформувалося в церковне свято.


Візок для гіпсокартону

— 1 липня 2015 —

Маленький візок допоможе значно спростити роботу із громіздкими аркушами гіпсокартону (ГКЛ), сухої штукатурки або фанери й уникнути можливих ушкоджень матеріалу при його перенесенні.  


Страшна краса: городнє пугало

— 1 липня 2015 —

Споконвіків городнє пугало вважалося кращим захисником городу від пернатих, які часто навідуються поласувати врожаєм. Сьогодні його продовжують установлювати в садах на дачах. Згодом пугала стали більш модними, привабливими і придбали людські риси.


Літній душ на дачі

— 24 червня 2015 —

Дача без літнього душу - не дача. Яке задоволення після трудового дня прийняти теплий душ у затишній кабінці, зробленій своїми руками. Побудувати душ не так важко, як може здатися, було б бажання.  Отже, приступаємо.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс