Ваш дім

Очистити від жиру кухонні меблі: 5 еко-продуктів у допомогу!

— 27 січня 2019 —

Очистити від жиру кухонні меблі не така вже й проста справа. Ви й самі прекрасно про це знаєте. Проте, зовсім не обов’язково скуповувати «чарівні» продукти, які так люблять рекламувати по телевізору. З одного боку, вони дійсно дуже ефективні, не будемо це заперечувати. Але, з іншого боку, існують натуральні інгредієнти, які діють не гірше, однак при цьому коштують копійки.


Речі, які не варто зберігати у ванній кімнаті

— 27 січня 2019 —

Створювати місця для зберігання в маленькій ванній кімнаті завжди важко. Багато речей дуже зручно зберігати в душі й поруч із ним, але вогкість і вологість не такі добрі для деяких з них.


Борна кислота - ефективний засіб від тарганів

— 18 січня 2019 —

Винищувати тарганів необхідно в перші ж дні їх появи. Але знищувати цих комашок потрібно не тільки тому, що вони мерзенні на вид. Таргани - переносники безлічі інфекцій, а обживаються вони, як правило, біля продуктів харчування.


Як просто видалити пень без викорчовування

— 18 січня 2019 —

Даний спосіб не трудомісткий, не потребує багато сил або спеціалізованої техніки. За допомогою даного методу можна видалити будь-який пень зі своєї ділянки. Ніякого секрету видалення, власне кажучи, немає. Просто ми випалимо пень зсередини.


Як правильно доглядати за пластиковими вікнами?

— 18 січня 2019 —

Пластикові вікна - це механізм, який вимагає догляду й обслуговування. Але у відмінності від автомобіля, якому необхідно професійне й дороге ТО, ТО пластикових вікон - справа доступна й не складна.


Ідеальна ялинка: Поради по прикрашанню від дизайнерів

— 15 грудня 2018 —

Ви не повірите, але в багатьох країнах є особливі дизайнери, що прикрашають новорічні ялинки, майстерність яких дозволяє їм роздавати поради всім - і тим, хто прикрашає своє перше новорічне дерево, і тим, хто робить це вже багато років.


Антибактеріальний спрей з натуральних компонентів

— 6 грудня 2018 —

Усім нам відомо, що повсюди нас оточують мікроби. Як же вбезпечити себе й близьких від поширення хвороботворних бактерій? Особливо гостро стоїть питання дезінфекції в період застуд і грипу.


Як зробити різдвяний вінок своїми руками

— 6 грудня 2018 —

Новий рік і Різдво, самі улюблені й довгоочікувані свята, як дорослих, так і дітей. Передноворічні дні – це дні, наповнені особливою атмосферою, гарним настроєм і вірою в чарівництво. Приємний і цікавий час, коли всі купують подарунки для своїх любимих, думають про те, як будуть святкувати, складають святкове меню, а найголовніше, наряджають ялинку й прикрашають своє житло свічами, ліхтариками й різдвяними вінками.


Що робити, якщо квартира не прибрана, а гості вже на порозі

— 30 листопада 2018 —

Прості, але реально працюючі поради, допоможуть вам навести порядок (або створити його видимість) буквально за лічені хвилини.


Харчова сода для прання й відбілювання речей

— 23 листопада 2018 —

Ця речовина не тільки відновлює білизну речей, але також допомагає закріпити колір і усунути запахи, не ушкоджуючи при цьому тканини.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс