Ваш дім

Будівельні суміші в спеку – працюємо враховуючи нюанси

— 9 серпня 2017 —

Діапазон робочих температур для стяжок, наливної підлоги, штукатурок, шпаклівок, задіяних у мокрих процесах, звичайно обмежений 25 або 30°С. Чим чревате перевищення верхньої межі, зазначеної виробником, і які ще небезпеки таять літні ремонтні роботи?


Найефективніший спосіб почистити матрац: позбуваємося плям і запаху

— 2 серпня 2017 —

Сталося так, що улюблений матрац зробився непридатним? Звичайно, казуси трапляються, особливо якщо в будинку є маленькі діти…


Як остудити кімнату без кондиціонера

— 2 серпня 2017 —

Палюча спека може стати причиною погіршення самопочуття, а сховатися від неї найчастіше просто ніде. Якщо немає можливості кинути все й відправитися до найближчої водойми, а в будинку або квартирі немає кондиціонера, можна спробувати остудити приміщення за допомогою простих прийомів, які доступні кожному.


Секрети зберігання часнику в домашніх умовах

— 26 липня 2017 —

Якщо ви вирощуєте на своїй дачній ділянці часник, то, напевно, уже замислювалися про те, як його зберігати. Цей овоч користується особливою популярністю серед людей у нашій місцевості, оскільки він не тільки надає особливий смак страві, але й дарує неперевершений аромат. Як зберігати часник на зиму в домашніх умовах?


Бібліотека на колесах

— 26 липня 2017 —

Цілий книжковий стелаж разом з його вмістом можна сховати за узголів'ям ліжка. Для цього потрібно просто забезпечити будь-який готовий низький стелаж коліщатами й ручкою і самостійно спорудити «гараж» для стелажа із плит МДФ товщиною 19 мм.


Чому не клеїться? Прості секрети склеювання

— 26 липня 2017 —

Здавалося б, що сучасний достаток клеїв всіляких марок дозволяє нам склеїти геть усе. Але на практиці в багатьох випадках нас чекає розчарування.


Як просто відбілювати за допомогою соди

— 26 липня 2017 —

Нам потрібно:
- сода;
- нашатирний спирт;
- оцет;
- губка;
- щітка;
- гумові рукавички.


Чого точно не повинно бути у вашій спальні

— 19 липня 2017 —

Спальня – це не тільки ліжко, і те, наскільки буде гарний сон, залежить не тільки від зручності постелі. Сон дуже важливий — для відпочинку, для щастя, для внутрішньої гармонії, фізичного та психічного здоров'я. Простір, у якому ви спите, має умиротворяти, розслаблювати, заколисувати, а не нагадувати про щоденну рутину і стреси.


Народний засіб від молі

— 19 липня 2017 —

Багато дачників частенько воюють на дачах з міллю, яка там плодиться із загрозливою швидкістю (у будинках адже зберігається багато старих речей). Є дуже простий спосіб боротьби з нею, яким користувалися ще наші бабусі.


Дощові ланцюги з декоративних відер

— 19 липня 2017 —

Дощові ланцюги стали дуже популярною альтернативою стандартним водостічним жолобам на даху. Крім корисної функції збору дощової води, ланцюги прикрашають ґанок і дворик навіть у сонячну погоду, ну а в дощовий день спостерігати за струмочками, що збігають по металевих переплетеннях, - одне задоволення! Та тільки коштують ці декоративні водостоки, як правило, недешево, тому пропонуємо зробити дощові ланцюги із відер своїми руками.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс