Ваш дім

Як відремонтувати джинси: даємо улюбленим штанам друге життя

— 18 квітня 2020 —

Напевне вам знайома ситуація, коли джинси порвали або не працює блискавка, хоча модель усе ще в моді й може прослужити довше, якщо усунути дефект. І це не значить, що потрібно щораз іти за новою покупкою. Про те, як поставити латки на штанях, замінити блискавку на джинсах самостійно, обновити зовнішній вигляд одягу, піде мова в цій статті.


Розписуємо яйця на Великдень

— 11 квітня 2020 —

Православні християни в 2020 році будуть відзначати Великдень 19 квітня. Напередодні цього свята прийнято пекти паски, готувати великодній стіл і красити яйця.


3 головних правила прибирання будинку, які захистять вас від коронавірусу

— 10 квітня 2020 —

Новий коронавірус не дає розслабитися населенню планети вже третій місяць поспіль. Він вирвався за межі Китаю і окупував усю Європу. Тому зараз, як ніколи раніше, важливо підтримувати особисту гігієну.


Як правильно очищати і дезінфікувати автомобіль

— 3 квітня 2020 —

Під час спалаху коронавірусу та інших захворювань важливо правильно очищати салон авто.


Як нагострити ножиці

— 3 квітня 2020 —

Згодом усі ножиці затуплюються й уже не ріжуть так добре, як у день покупки. Якщо ваші ножиці затупилися й сталі гірше різати, не біда: є кілька способів нагострити старі ножиці в домашніх умовах. Для цього потрібно лише небагато часу й підручні засоби.


Як наповнити крісло-мішок

— 27 березня 2020 —

Крісла-мішки (бін-бегі) дуже популярні останнім часом. Їм можна надавати будь-яку форму. Їх можна замовити через Інтернет, і продаються вони всіляких моделей, розмірів, і розцвічень. Як же самостійно заповнити такі мішки?


Як зробити медичну маску?

— 27 березня 2020 —

Після оголошення ВОЗ пандемії Covid-19 проблема захисту від коронавірусу тільки загострилася. Медична маска стає рідкістю в українських аптеках, і часто через це люди бояться виходити на вулицю.


Саморобні полички на двері

— 20 березня 2020 —

На одну таку поличку знадобиться 3 дощечки й невелика рейка для бортика.


Як правильно прати пухові й пір’яні подушки

— 20 березня 2020 —

Забезпечити здоровий і комфортний нічний відпочинок може чиста постільна білизна. Особливу увагу слід приділити пуховим і пір’яним подушкам, оскільки їх наповнювач є сприятливим середовищем для розмноження пилових кліщів. Прати такі подушки можна як вручну, так і в пральній машині.


ТОП-12 розсадників бактерій у будинку

— 12 березня 2020 —

Будинок - це місце, де ми почуваємо себе затишно й комфортно. Ми намагаємося утримувати житло в чистоті, регулярно робимо прибирання й виносимо сміття. Але є деякі речі, які можуть стати причиною поширення інфекції й проблем зі здоров’ям. На що треба звернути увагу і як правильно робити прибирання в будинку?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс