Ваш дім

Позбуваємося від засмічень у ванній й на кухні без допомоги сантехника

— 19 жовтня 2019 —

У процесі експлуатації будь-які зливальні труби засмічуються. На їхніх внутрішніх стінках осідають жир, частки мийних засобів, залишки їжі. Часто в труби попадають і тверді відходи й предмети. Прості й ефективні способи очищення зливальних труб допоможуть вам обійтися без сантехника


Як позбутися неприємного запаху у взутті

— 19 жовтня 2019 —

Іноді вся проблема полягає в тому, що внутрішня поверхня туфель або черевиків з великою інтенсивністю усмоктує піт і затримує його. Але не турбуйтеся, на щастя, є декілька досить простих прийомів, які допоможуть вам позбавити взуття від неприємного запаху. Довідайтеся про них у нашій сьогоднішній статті!


Стільниця із плитки своїми руками

— 16 жовтня 2019 —

Якщо питання про матеріал для стільниці у передпокій або вітальню, не в кого не викликає особливих переживань - така стільниця може бути виготовлена практично з будь-якого матеріалу, то відносно стільниці на кухні або у ванній кімнаті це питання є вкрай важливим.


Аромати, що привертають у наш будинок багатство й достаток

— 16 жовтня 2019 —

Одне повір’я оповідає: “Щоб гроші йшли до тебе рікою, Купюру крапелькою пачулі Змочи й гаманець закрий” (Аромат Дощу).


Розповсюджені помилки при виборі освітлення

— 6 жовтня 2019 —

Правильне освітлення кожної кімнати - дуже важлива частина створення комфортної обстановки для всіх мешканців будинку й квартири. Однак дуже часто власники допускають помилки й потім виявляється, що світла або мало, або багато, або воно дратує…


Що робити, щоб одяг менше псувався при пранні

— 26 вересня 2019 —

При неправильному пранні одяг може злиняти й дати усадку, а також швидше втратити свій зовнішній вигляд. Для того щоб продовжити термін служби речей, необхідно правильно розсортувати одяг, вибрати відповідний спосіб прання, температуру води й режим віджиму. Також варто приділити увагу підбору мийних засобів.


Усе про чищення димоходу в питаннях і відповідях

— 19 вересня 2019 —

Потрібно займатися профілактикою й час від часу прочищати димохід. Відповімо на розповсюджені питання по цій темі.


Чистимо холодильник

— 19 вересня 2019 —

Який би запах не мала сама по собі їжа, її слід зберігати в чистому місці. Однак практично кожній господині доводиться стикатися з такою проблемою, як неприємний запах у холодильнику.


Робимо тин своїми руками

— 19 вересня 2019 —

Тин - це паркан виготовлений плетінням гнучких прутів гілок, який відмінно впишеться в оздоблення саду, створеного в натуральному стилі.


Як позбутися мошок на кухні

— 13 вересня 2019 —

Кожна господиня хоча б раз у житті зустрічалася із проблемою появи дрібних мошок на кухні. І неважливо, мова йде про заміський будинок або міську квартиру, проблема актуальна в будь-яких випадках.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс