Ваш дім

Видаляємо неприємний запах від взуття

— 9 червня 2019 —

Така проблема знайома багатьом: взуття вбирає в себе огидний аромат, від якого досить важко позбутися. Чи можна з чим щось зробити?


6 способів організувати багаття в поході, щоб воно довго горіло

— 24 травня 2019 —

Відправившись у похід, багато туристів всерйоз замислюються про те, щоб розвести вогонь. Багаття може бути дуже корисним під час вилазки на природу вже хоча б тому, що воно дозволяє готувати їжу. Існує багато способів організації багаття на місці. Вибір методики визначається цілями розведення вогню, а також наявністю певних інструментів.


Плануючи робочий день, зважайте на «біологічний годинник»

— 23 травня 2019 —

 Ритм людського життя - циклічний і залежить саме від природних явищ і руху Сонця та інших світил. Це досліджено і встановлено вченими. А повторюються цикли в людському організмі тричі на добу. Тричі настають припливи і відпливи фізичних сил, принаймні стільки ж змінюється й настрій.


Як почистити срібло

— 22 травня 2019 —

Якщо ви вважаєте, що чищення срібла – це щось унікальне й вимагає певних професійних знань, ви глибоко помиляєтеся. Почистити срібло цілком можна й вдома, з використанням загальнодоступних матеріалів і засобів.


Кухонні прилади зі строком придатності: не забудьте їх поміняти

— 10 травня 2019 —

Багато господарок роками використовують кухонне начиння, навіть не замислюючись, що деякі предмети мають строк придатності. Після довгого використання посуд стає джерелом бактерій, що сильно шкодить здоров’ю. Розглянемо список кухонних приналежностей, які варто періодично міняти.


Текстильне узголів’я для ліжка своїми руками

— 10 травня 2019 —

Якщо ви давно прагли поміняти своє узголів’я, є для вас майже безкоштовне рішення. Вам не доведеться викласти багато грошей на те, щоб кардинально обновити свою спальню. Заманливо, чи не правда?


Як дати комоду нове життя. Майстер-Клас

— 2 травня 2019 —

У сучасному світі купити будь-який предмет меблів не складає труда. Але є ті, хто не прагне розставатися зі старими й звичними речами. А інші не можуть пройти повз стільця або комода, безжалісно викинутих на смітник; ще міцних, але вже старих і не відповідних до сучасних представлень про гарний дизайн.  Цей майстер-клас по переробці старого комода для тих, хто цінує старі речі й любить щось робити своїми руками.


Сім речей, які потрібно мити щодня

— 2 травня 2019 —

Ми живемо в поспіхові - поспішаємо на роботу, на навчання поспішаємо. Щодня займатися прибиранням складно - адже це непростий процес, але є речі, які просто заборонено залишати брудними, інакше їх доведеться викинути.


Як швидко і якісно помити вікна без розводів

— 26 квітня 2019 —

Давним-давно, до того, як винайшли сучасні засоби, миття вікон не вважали проблемою. Люди використовували звичайний оцет, воду й ганчірку – і в лічені хвилини можна було любуватися рідною вулицею через сяюче чистотою вікно. Швидкість у цій справі ще залежить від наявності навичок, досвіду.


11 способів розфарбувати крашанки без «хімії»

— 26 квітня 2019 —

Чистий четвер - час прибирання в будинку, фарбування крашанок і приготування пасок. Найлегший і найприємніший процес із усього цього - розфарбовування яєць. Правда, не всі з «яєчних художників» знають, як правильно прикрасити яйце, щоб воно не тріснуло в киплячій воді, а колір вийшов інтенсивним.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс