Ваш дім

Як прати білі речі в пральній машині щоб зберегти білий колір

— 5 вересня 2019 —

Кожна господарка знає, що доглядати за білими речами досить складно. Вони начебто притягають забруднення, що складно виводяться. Але гірше всього те, що білі речі в процесі використання й прання втрачають свій колишній білий колір, повернути який стає не можливим. Однак є трохи універсальних і дуже діючих правил, що допомагають зберегти білизну речей навіть при машинному пранні!


Робимо фітоподушки й матраци своїми руками. Поради експертів-фітотерапевтів

— 5 вересня 2019 —

Запах свіжого сіна миттєво знімає стрес і навіває думки про дитинство. Недарма на сіннику так спокійно й безтурботно спиться. На ринках курортних містечок і міст часто можна зустріти от такий «сувенір», але можна й своїми руками спорудити імпровізований сінник прямо в спальні.


Спосіб визначення срібла йодом

— 24 серпня 2019 —

Срібло це високо інертний хімічний елемент, який має слабку хімічну активність. Найбільше срібло боїться галогенів. Срібло, вступаючи в хімічну реакцію з галогенами, утворює хімічні сполуки - галогеніди срібла. Одним з таких галогенів є йод. Під дією йоду, срібло швидко темніє.


Отруйне майно: як начиння з алюмінію й пластика впливає на здоров’я

— 24 серпня 2019 —

Пам’ятаєте, як у фільмі «Айболить-66» улюблений звірятами доктор урезонив Бармалея? «Дивися, скільки в мене добра!» - похвастався розбійник. «Хіба це добро? Це - барахло», - мудро помітив Айболить. От і ми нерідко перетворюємо своє житло в склади нікому не потрібних речей, які лише займають місце й обтяжують нас зайвими турботами.


Як позбутися жувальної гумки

— 4 серпня 2019 —

Жувальна гумка відома своєю здатністю до приклеювання: відмінно липне до різних поверхонь. Добре, що разом з проблемними ситуаціями з’являються все нові способи їх вирішення.


Як прибрати неприємний запах з холодильника?

— 4 серпня 2019 —

Внутрішній простір холодильника, що погано пахне, може дуже сильно розчарувати будь-яку людину. Але якою би страшною ця проблема не здавалася, її однаково можна вирішити, необхідно лише довідатися від чого з’явився настільки неприємний запах, а потім уже й починати заходи щодо його видалення. Яка ж причина виникнення огидного запаху з холодильника?


Перевіряємо тени пральної машини до й після використання лимонної кислоти

— 4 серпня 2019 —

У  продажі є широкий вибір засобів для видалення накипу з тенів пральних машин. Але багато хто віддають перевагу традиційним народним способам і видаляють її за допомогою лимонної кислоти. Виробники очисників настійно не радять так робити, наголошують на неефективності, підштовхують покупців до придбання їх продукції.


Використання кавової гущі

— 4 серпня 2019 —

Ось в яких несподіваних якостях можна використовувати кавову гущу для побутових потреб:


Усунення щілин на замках ламінату без його демонтажу

— 26 липня 2019 —

Зазвичай щоб прибрати щілини на замках уже зібраного ламіната використовують домкрат для скла. Але це можна зробити й без покупки цього непотрібного в господарстві інструмента.


Лайфхакі для чистоти на кухні

— 26 липня 2019 —

Кухня — це те місце, де ми проводимо чималу частину свого часу, готовлячи на ній і поїдаючи плоди своєї кулінарної творчості. І не дивно, що після кулінарних подвигів на кухню страшно глянути: усюди безлад й плями, що погано відмиваються. Як же привести кухню в належний вигляд, не витрачаючи на це цілий день?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс