Ваш дім

Технологія самостійного фарбування щебеню

— 26 квітня 2017 —

В оформленні присадибної або дачної ділянки використовують такий популярний матеріал, як кольоровий щебінь. Він має практично необмежену колірну гаму, тому дозволяє виконувати будь-які дизайнерські ідеї. Але в будівельних магазинах такий матеріал буде коштувати рази в 2-3 дорожче свого незабарвленого аналога, тому постає питання, як пофарбувати щебінь самому?


8 способів відновити подряпані дерев'яні меблі

— 26 квітня 2017 —

Ви знали, що кавова гуща, крім видалення слідів і подряпин на дерев'яних меблях, також може заповнювати можливі тріщини і маскувати вм'ятини?


Світлий інтер'єр

— 24 квітня 2017 —

Давайте згадаємо, якими наші будинки були лишень років 50 назад. Білі побілені стіни, біла стеля, білі скатертини, серветки й фіранки на вікнах - багато було білого кольору, і ніхто не скаржився, що він мазкий. Навпаки, у будинках було затишно, чисто і світло. 


Розсаді потрібний «будиночок»

— 20 квітня 2017 —

Розсаді, вирощуваній на вікнах, як правило, не вистачає світла. Вона виходить тонкою, витягнутою, болісно переносить пересадження на грядку.


Натуральний засіб для видалення цвілі в пральній машині

— 19 квітня 2017 —

Як правило, пральна машина працює у нас майже не щодня, із часом усередині неї накопичуються забруднення й починає розвиватися цвіль. Особливо це помітно на гумових частинах — ущільнювачі на дверцятах пральної машини.


Форми для випічки пасок

— 12 квітня 2017 —

Незабаром Великдень... Хтось уже шукає у своїх записах перевірені часом і досвідом рецепти великодніх пасок, а хтось шукає нові рецепти. Багато хто уже придбав потрібні спеції та приправи, цукати, горіхи й сухофрукти... Справа за малим - форми для випічки паски.


Сонячний дегідратор: сушарка для плодів на сонячній енергії

— 12 квітня 2017 —

Хтось напевно подумає - що за дивина. А тим часом багато дачників зіштовхуються з питанням збереження ягід і плодів вирощених на своїх ділянках. Звичайно, більшість із нас робить заготовки в консервованому виді. Але є випадки, коли плоди або ягоди потрібно висушити для подальшого зберігання. І отут нам на допомогу приходить сушарка.


Великодні традиції – чи все ми знаємо про них

— 5 квітня 2017 —

Зовсім трохи часу залишилося до найголовнішого свята християн усього світу - Великодня. Скоро мами й бабусі витягнуть із кулінарних книг рецепти великодніх пасок, які в багатьох родинах передаються в спадщину, і кожна господарка вважає, що саме її паска найсмачніша. Дітвора з нетерпінням чекає - коли ж ми будемо розфарбовувати яйця і прикрашати будинок? А чи все ми знаємо про великодні традиції?  


Дакотське вогнище

— 29 березня 2017 —

Іноді виникає така ситуація, що в жодному разі не можна розпалювати вогонь на поверхні. Наприклад, ви в лісі вночі, вам необхідно обігрітися, приготувати їжу, але вам ні в якому разі не можна освітлювати територію, тим самим видаючи своє місце розташування.


Застосування вугілля в побуті: 7 незвичайних способів

— 22 березня 2017 —

Ми звикли вважати, що деревне вугілля необхідне тільки для того, щоб присмажити м'ясо на мангалі або розвести вогонь у каміні. Однак у нього набагато більше способів застосування, чим ми можемо собі уявити.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс