Ваш дім

Органайзер для кухні

— 8 жовтня 2014 —

Відмінна ідея переносного органайзера для дачі або для обідів під відкритим небом.


Харчові продукти для прибирання та видалення плям

— 8 жовтня 2014 —

Чи знаєте ви, що деякі продукти можна використовувати замість засобів, що чистять? Часом вони допомагають видалити важкі плями й застарілі забруднення краще хімічних очисників. Ще один плюс - вони завжди під рукою - у вашому холодильнику або на кухонній поличці!


Як заощадити електрику вдома

— 1 жовтня 2014 —

Перша думка, що відвідує людину, яка вирішила почати заощаджувати - це зниження споживання електроенергії.


Видалення старої фарби

— 24 вересня 2014 —

На старих вікнах і дверях часто вже є кілька шарів фарби, і якщо ви хочете отримати гарний результат, потрібно видалити їх, перш ніж починати фарбувати знову.


Саморобні ліхтарики з консервних банок

— 24 вересня 2014 —

Ліхтарі - це предмет декору, що здатний до невпізнанності змінити вашу ділянку. Не секрет, що ліхтарі супроводжують найунікальніші ідеї для будинку та дачі. 


Як очистити пральну машину лимонною кислотою

— 24 вересня 2014 —

Поступово накип у пральних машинках утворюється навіть за умови, що у вас дуже чиста водопровідна вода. Також під впливом високих температур при пранні на нагрівальному елементі осідають нерозчинені часточки порошку. Щоб видалити накип, необов'язково використовувати професійні засоби, достатньо лише лимонної кислоти.


Учені знайшли спосіб продовжити життя поставлених у воду квітів

— 17 вересня 2014 —

Усе, що для цього потрібно - це трошки срібних наночасток. Про це говориться в статті, опублікованій в журналі International Journal of Postharvest Technology and Innovation.


Як полагодити тріснутий на даху шифер, не замінюючи листи

— 17 вересня 2014 —

Власний будинок - це добре. Але щоб при його експлуатації не виникало проблем, будинку потрібен своєчасний дрібний ремонт, коли який-небудь з його елементів робиться непридатним.


Рятуємо пригорілу емальовану каструлю

— 17 вересня 2014 —

Перша реакція рішучої господарки з факту пригорілої каструлі - викинути зіпсовану річ. Реакція дбайливої господарки - швидко вжити заходів з порятунку улюбленої посудини. Дійсно, навіщо викидати, коли усе ще можна поправити, тим більше що способів чищення пригорілої каструлі чимало.


Кладемо піноблоки самі

— 10 вересня 2014 —

Піноблок - чудовий сучасний будівельний матеріал. Працювати з ним легше та швидше, ніж із цеглою - один піноблок заміняє собою близько 15 цеглин. Крім того, цей будівельний матеріал досить легко обробляється. З цих причин він стає усе більш затребуваним у будівництві. Але незважаючи на свою гадану простоту, піноблок вимагає певних навичок при укладанні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс