Ваш дім

Харчова плівка: незвичайні способи застосування

— 12 грудня 2016 —

Плівка для харчових продуктів - одна з обов'язкових покупок багатьох господарок у господарському відділі. Не тільки тому, що вона допомагає зберегти їжу в холодильнику свіжою!


Як обновити старі прикраси?

— 12 грудня 2016 —

Якщо на золотому колечку з часом виступили плями, а срібний браслет стемнів, не засмучуйтеся. З часом дорогоцінні метали темніють, окисляючись під дією атмосферної вологи й кисню, причому набагато повільніше своїх "неблагородних" родичів. Проте, час від часу ювелірні прикраси мають потребу в чищенні та митті.


Світлодіодна стрічка в Харкові - універсальність і комфорт для вашого будинку

— 6 грудня 2016 —

Здійснюючи ремонтні роботи, ми завжди замислюємося, яким чином максимально корисно і якісно провести електрику і організувати освітлення. Адже житло без світла втрачає свою привабливість і затишок. Вибравши красиві люстри, бра, настільні лампи, ми наповнюємо інтер'єр необхідними деталями, які завершують образ тієї чи іншої кімнати.


Як оформити субсидію на придбання твердого палива?

— 23 листопада 2016 —

Як повідомляє Урядовий портал, більше півмільйона українських родин, що проживають у сільській місцевості, які для опалення житла не використовують природний газ або інші види опалення - централізоване або електричне, можуть скористатися урядовою допомогою й закупити тверде паливо, щоб належним чином підготуватися до зими.


Постачальники послуг зобов'язані зараховувати зекономлені субсидії на рахунки наступних платежів

— 23 листопада 2016 —

Сума субсидії, яку держава надала громадянам для оплати комунальних послуг у розмірі соціальних нормативів, і яка не використана минулого місяця родиною в результаті економії електроенергії, газу або води, повинна зараховуватися постачальником послуг у рахунок плати за послуги наступних розрахункових періодів, у тому числі обов'язкової частки платежу, повідомляє Прес-служба Міністерства соціальної політики України.


Утеплення горища: основні способи й види утеплювачів

— 23 листопада 2016 —

Сучасний заміський будинок, неважливо, чи садовий це будиночок, призначений для сезонного проживання, або ж використовуваний як постійне житло шикарний котедж, неможливо собі уявити без провітрюваного горища.


Монтаж підвіконня своїми руками

— 17 листопада 2016 —

Монтаж підвіконня досить простий, якщо порівнювати з монтажем вікна, крім того, його повністю під силу зробити особисто, не маючи особливих умінь.


Іграшка під двері

— 17 листопада 2016 —

З настанням холодів у будинку можуть з'явитися неприємні протяги. Пропонуємо вам ідею, як можна позбутися їх і зберегти тепло у вашому будинку.


Як правильно прати кашемірове пальто

— 17 листопада 2016 —

Кашемір з давніх часів був дорогою й рідкісною тканиною. І зараз речі, що зшиті з нього, відрізняються гарною якістю й акуратним зовнішнім виглядом при належному догляді.


Як обновити старі меблі?

— 9 листопада 2016 —

Без підказки тут не обійтися. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс