Ваш дім

Як оформити прописку: куди звертатися і які потрібні документи

— 22 лютого 2017 —

Знятися з реєстрації або оформити прописку - раніше ці послуги робили органи міграційної служби. Тепер цим займаються місцеві ради. Подавати документи можна безпосередньо в центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), або в місцеву раду. Це залежить від місця проживання заявника. Фахівці ЦНАП самостійно передадуть документи в орган реєстрації.


Молодим господаркам на замітку: перемо правильно

— 22 лютого 2017 —

Молодим господаркам на замітку: перемо правильно


Дачна пічка своїми руками для економії дров

— 16 лютого 2017 —

Ну яка ж дача без пічки? Ні чай скип'ятити, ні юшки зварити. А як зробити піч, та не просту, а із заліза, і щоб при цьому вона й економічною була, і тепло гарно тримала.


Як швидко й легко очистити сковороду

— 16 лютого 2017 —

Сковорідки - наші вірні кухонні помічники. На жаль, через постійне використання вони швидко виходять із ладу. Поза залежністю від того, зроблені вони із глини, кераміки, тефлону або заліза, всі сковорідки мають строк придатності, що залежить від того, як ми доглядаємо за ними.


Ефективні способи відбілити делікатні та мереживні білі речі

— 9 лютого 2017 —

Так приємно надягати білосніжні речі. Але як навесні сніг тане і втрачає свою пишноту, так і білі речі згодом жовтіють і сіріють... Як відбілити білизну в домашніх умовах, тонкі й делікатні тканини, білі тендітні мережива, не ушкоджуючи їх? Існують методи, які також можна використовувати і для запобігання появи жовтизни!


Як без зусиль прибрати пні з ділянки

— 9 лютого 2017 —

Як без зусиль прибрати пні з ділянки


Позбуваємося червиці

— 9 лютого 2017 —

Незважаючи на свої скромні розміри, червиці здатні заподіяти дерев'яному будинку непоправний збиток. Виявити їхню присутність нескладно. Складно позбутися, але ми знаємо як!


Світильник для розсади своїми руками

— 1 лютого 2017 —

До дачного сезону починаю готуватися ще взимку, висаджуючи в ящики насіння томатів, огірків та інших овочів. Щоб розсада зійшла швидше і зміцніла перед висадженням у теплицю, необхідно забезпечити її достатньою кількістю тепла і світла. Для цих цілей слід виготовити спеціальну зручну та надійну лампу.


Як вижати із дров максимум

— 1 лютого 2017 —

Та сама кількість дров може горіти з різною швидкістю й виділяти різну кількість тепла. Далі в статті наведені способи продовжити час горіння дров, збільшити їхню тепловіддачу і скоротити витрату без істотних витрат.


Як повернути подушкам колишню чистоту: обійдемося без хімчистки

— 26 січня 2017 —

Кожна господарка знає, що постільну білизну потрібно прати приблизно раз на один-два тижні. Але що щодо ваших подушок? Навряд чи ви їх перете або віддаєте в хімчистку два рази на рік. А вони заслуговують не меншої уваги, чим інші постільні приналежності, адже ви на них спите.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс