Ваш дім

«Пухнастий» килимок для ванної кімнати

— 11 лютого 2015 —

Через високу вологість ванної кімнати доводиться часто сушити там килимки. Щоб не ходити по голій підлозі поки килимок сохне можна зробити запасний пухнастий килимок у ванну.


Як зробити розумну лопату для прискореного копання городу

— 11 лютого 2015 —

Городники, які перекопують ґрунт на своїй ділянці лопатою, знають яка це важка праця. Полегшити її може чудо-лопата, за допомогою якої можна скопати 5 соток за 7-8 годин. При цьому ні руки, ні спина не утомлюються так, як при роботі звичайною лопатою.


Широка Масляна

— 11 лютого 2015 —

Масляна - це незвичайне свято, що поєднує в собі язичеські та християнські традиції, це свято, що знаменує собою початок аскетичного періоду посту та перебуває на рубежі між зимою і весною.


Підготовка садового інструмента до весни

— 4 лютого 2015 —

Зима - самий час зайнятися садовим інвентарем, перевірити, чи все в порядку, щось підремонтувати, нагострити, а якщо це необхідно - докупити. На що звернути увагу при покупці садових інструментів, як зробити так, щоб вони прослужили як можна довше, спробуємо розібратися на прикладі найбільш популярних і традиційних з них.


Натуральні ароматизатори повітря своїми руками

— 28 січня 2015 —

Усім хотілося б, щоб у них вдома приємно пахло. Але хімічні освіжувачі повітря, які нам рекламують з усіх боків, складно назвати корисними для здоров'я. До того ж, вони можуть викликати алергійні реакції. Та й хочеться, щоб запах був не тільки приємним, але й смачним. 


У теплі краї не летіли...

— 28 січня 2015 —

Як жартують орнітологи, птахи, що залишилися зимувати в Україні, незважаючи на холод, завзято наспівують: «не потрібний нам беріг турецький і Африка нам не потрібна». 


Як видалити плями в домашніх умовах. Незайві поради

— 21 січня 2015 —

Напевно вам доводилося зазнавати неприємне почуття побачивши прикрі плями на улюбленій блузці або штанах, тим більше, якщо через це доводилося з ними розставатися. Але ж багато плям неважко видалити навіть без втручання хімчистки. З ними цілком можна впоратися самостійно. Але виконувати цю процедуру потрібно з обережністю, щоб річ ще більше не зіпсувати.


Що робити з ялинкою, коли новий рік закінчився?

— 21 січня 2015 —

Що зазвичай роблять з ялинкою, коли свято Нового року підійшло до завершення? Якщо дерево штучне, то його акуратно складають і ховають у довгий ящик до наступного року. У лісових же красунь дорога одна - сміттєвий контейнер або біля нього. А потім велике багаття як символ збіглого року.


Свято Водохрещення

— 14 січня 2015 —

Водохрещення Господнє - одне із дванадцяти головних християнських свят. Воно завершує низку Різдвяних святок. Головним символом свята Водохрещення є вода.


Що тепліше, пух або синтепон

— 5 січня 2015 —

За вікном зима. За прогнозами синоптиків друга її половина, починаючи з Різдвяних свят, буде досить холодною. А в лютому нас чекають морози до 20-25 градусів. Тому, якщо ви не встигли ще цього зробити, зараз самий час подбати про більш теплий одяг, щоб з комфортом прогулюватися по вулиці та насолоджуватися снігом. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс