Ваш дім

Світильники з датчиком руху для квартири та будинку - особливості конструкції, вибору й застосування

— 2 травня 2018 —

Якими економічними б не були світлодіоди, немає межі досконалості. І наступний крок в оптимізації ефективних джерел світла — це світильники з датчиками руху для будинків і квартир. Уявіть, що вам більше не потрібно натискати на кнопку вимикача, а достатньо увійти в кімнату, і світло ввімкнеться само. Світильник вас помітить і відразу запалить світло.


Харчова плівка: незвичайні способи застосування

— 2 травня 2018 —

Виявляється, харчова плівка годиться не тільки для того, щоб упаковувати в неї продукти. Наприклад, за допомогою цього нехитрого матеріалу можна полегшити переїзд на нове місце, зберегти чистоту на кухні та навіть позбутися докучливих комах.


Як позбутися запаху секонд-хенда

— 25 квітня 2018 —

У зв'язку з подорожчанням одягу багато хто став купувати речі в секонд-хендах. У них дійсно часто можна зустріти цікавий і стильний одяг, який обійдеться вам практично в копійки. Але навіть якщо куплена річ відмінно виглядає, впізнати її можна за характерним ароматом, позбутися якого не так вже і просто...


Осушувач повітря для квартири своїми руками

— 25 квітня 2018 —

Сьогодні дуже популярні зволожувачі повітря і багато хто купує їх у своє житло або офіс. Але в багатьох приміщеннях є інша проблема – надмірна вологість. У кімнаті накопичується занадто багато вологи, причин може бути багато. Що робити, якщо регулярне провітрювання та навіть опалення не допомагають? Ви можете придбати осушувач повітря, хоча ціна цього гаджета не така вже і низька. Якщо у вас немає можливості його придбати, рекомендуємо виготовити його самостійно.


Чистимо срібло

— 18 квітня 2018 —

У багатьох з нас вдома є предмети зі срібла. Це можуть бути ювелірні прикраси, столові прилади, предмети інтер'єру... Через якийсь час метал темніє і покривається чорним нальотом. Прикраси вже мають непоказний вигляд, і в цілому вироби створюють враження неохайності.


Кінець сезону: правила зберігання зимового одягу

— 18 квітня 2018 —

За вікном весна, і зимовий верхній одяг відправляється в шафу… Однак, його потрібно правильно туди повісити, щоб річ не втратила вигляд. Для кожного типу теплого одягу, будь то хутряна шуба, дублянка, пальто або пуховик, є свої правила зберігання.


Садовий секатор: як правильно вибрати і доглядати за ним

— 17 квітня 2018 —

Отже, секатор використовується для того, щоб видалити хворі і засохлі пагони, сформувати крону дерева або куща, доглядати за живоплотом.


Як вибрати місце для колодязя?

— 4 квітня 2018 —

Для риття колодязів слід вибирати місця низькі, наприклад низину з лісочком і чагарником. Воду можна добути не тільки в низинах, але й близько них. Вода буде й у місцях з невеликими горбками й осокою, де раніше стояло болото, а потім висохло. У річкових долинах умови для добування підземних вод особливо сприятливі.


Фарбуємо яйця

— 4 квітня 2018 —

Здавна в день Великодня люди обдаровували один одного фарбованими яйцями, збиралися за святковим столом, щоб покуштувати великодні страви: крашанки й паску. Ми пропонуємо вам найкращі рецепти способів фарбування крашанок.


Найпростіший рецепт холодної порцеляни (мастики)

— 29 березня 2018 —

Вам знадобиться: 1/4 чашки харчової соди, 1/4 чашки кукурудзяного крохмалю (можна картопляного), 1/4 чашки води.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс