Ваш дім

Як позбутися запаху старості в будинку

— 6 березня 2020 —

Здається, що позбутися старечого запаху у квартирі практично неможливо, адже потрібно витратити багато часу для звільнення приміщення від непотрібних речей, прання текстильних виробів, чищення меблів і миття всіх поверхонь спеціальними засобами. Про те, як швидко підготувати приміщення до прибирання і якими підручними засобами можна скористатися для усунення неприємного запаху ви довідаєтеся із цієї статті.


Майстер-клас: робимо очищувач стекол

— 6 березня 2020 —

Кожній господарці хочеться створити комфортні умови для себе й своїх близьких. Але, як багато сил потрібно для того, щоб будинок сяяв чистотою, особливо якщо в будинку багато скляних і дзеркальних поверхонь! Тут нам і буде в нагоді гарний склоочисник.


5 способів скоротити кількість харчових відходів

— 24 лютого 2020 —

Харчові відходи відіграють одну з головних ролей у зміні клімату. Згідно з доповіддю ООН, на харчові відходи доводиться 10% антропогенних викидів парникових газів. Плюс до всього, скорочення харчових відходів збереже вам чимало коштів. Інтернет-Журнал Factinteres зібрав 5 способів як це зробити.


Зашпаровуємо щілини між ванною та стіною перевіреними способами

— 13 лютого 2020 —

Займаючись ремонтом ванної або просто при експлуатації, досить часто виникає потреба в замазуванні щілин між поверхнею стіни й самої ванни. Існує кілька способів вирішити цю задачу. Усі вони мають свої тонкощі й особливості й підходять для конкретних випадків.


Ліжко з піддонів своїми руками. Покрокова інструкція

— 8 лютого 2020 —

У виданні Pallet Style авторів Н. Палмер і Б.Баркер чудово показаний зростаючий тренд на меблі, зроблені своїми руками з дерев’яних піддонів. Такі оригінальні творчі проекти, як ліжко з піддонів, надають простору індивідуальність і стиль.


Натуральний очищаючий засіб для духовок

— 1 лютого 2020 —

Прибирання на кухні - не самий приємний метод проведення часу, особливо коли справа стосується чищення побутової техніки й особливо духових шаф.


Оригінальна полиця для книг із тканини

— 1 лютого 2020 —

Оригінальні настінні відкриті полки для книг додадуть індивідуальності навіть найпростішому інтер’єру. Матеріали для створення таких полиць можуть бути самими несподіваними. Сьогодні ми представляємо вам майстер-клас із покроковими фото, як зробити оригінальні настінні навісні полки для книг із тканини. Причому всі матеріали, швидше за все, ви знайдете в своєму будинку.


Як прогнати бліх зі свого будинку. Народні засоби

— 24 січня 2020 —

Завелися блохи? Бережіться, це - не тільки символ прийдешніх невдач, але й небезпека для здоров’я вашої родини й вихованців. Але існують способи впоратися й з цією напастю, при цьому не тільки магазинні хімічні, але й прості народні, але теж досить ефективні. Розглянемо, які у вас є варіанти.


Звички, які є в тих, чия квартира завжди виглядає прибраною

— 24 січня 2020 —

У статті зібрані дуже корисні звички, які заслуговують вашої уваги. Їх мають люди, чия квартира завжди виглядає як щойно прибрана й неймовірно ошатна.


Коптильня своїми руками

— 17 січня 2020 —

Мало хто з дачників відмовиться приготувати на свіжому повітрі копчене сало, м’ясо, курочку або рибку, як холодного, так і гарячого копчення. Побудувати власну коптильню на дачі або біля свого приватного будинку зовсім не важко, просто потрібно знати і розуміти весь процес копчення й що для цього потрібно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс